Vällingby - Råcksta

Östersundsgatan 6

Fantastisk 2:a med otroligt läge i fina Råcksta

Fantastisk 2:a med otroligt läge i fina Råcksta

Det är med stolthet som jag presenterar denna superfina 2:a med otroligt läge högst upp i byggnaden. Hissen tar dig till 61 väldisponerade kvadratmeter med stora och lättinredda ytor som gör att du smidigt kan sätta din egen prägel i varje rum. Det superfräscha nyproduktionsskicket, fina materialvalen och generösa ljusinsläppet från de stora fönstren i vardagsrummet ger lägenheten ett extra plus i kanten. Här har man verkligen tänkt på allt.

Utöver lägenhetens fantastiska skick och planlösning så är läget också mycket fördelaktigt. Här har du, ca 150m från porten, T-banans gröna linje som tar dig in till Stockholm city på 16 minuter. Snacka om att ha stadslivet runt hörnet! På sommaren brukar även säljaren ta en cykeltur på 5 min ned till Kanaanbadet där man kan avnjuta en dag med sol och bad i Mälarens ljuva vatten. Det finns även massvis med promenadstråk ned mot Grimstas naturområden, så här finns både natur och stadsliv nära till hands.

Bara en station från Råcksta t-bana finns Vällingby C som förser dig med ett stort utbud av restauranger, shopping och nöje. Busslinjer tar dig även till Spånga station där du kan ta pendeltåget in mot city.

Välkommen till Östersundsgatan 6, välkommen hem.

Visa mer

SNABBFAKTA

  • Boarea: 61 kvm
  • Antal rum: 2 rum
  • Våning: 4 av 4, hiss finns
  • Avgift: 3 228 kr
  • Förening: Brf Råckringen
  • Byggnadsår: 2017
  • Område: Vällingby - Råcksta, Stockholm

Visningar

Intresserad av visning? Vänligen kontakta mäklaren.

Intresseanmalan
Ansvarig mäklare

Nikola Markulic

Reg. fastighetsmäklare

ANSÖK OM LÅNELÖFTE
Få bolånealternativ från flera banker

Välkommen till Östersundsgatan 6

Vardagsrum

De öppna sociala ytorna gör att du enkelt får plats med en stor hörnsoffa och TV utan att kännas trångt. Här kan du verkligen maximera fredagsmyset och inreda helt efter eget tycke. Det vackra vardagsrummet lyses upp tack vare det breda fönsterpartiet som ger dig ljusinsläpp från östlig och sydlig riktning. Vardagsrummet ligger även i anslutning till lägenhetens balkong.

Visa mer

Kök

Gillar du att laga mat? Vilken tur, detta fullutrustade kök med noggrant utvald maskinell utrustning ser till att uppfylla kockens begär. De vita skåpsluckorna och vitkaklade stänkskivan bryts av mot den mörka bänkskivan i laminat. Här kan du även se till att ta vara på den öppna planlösning och få plats med ett matbord för upp till 8 personer. De vita väggarna bryts av mot den stilrena ekparketten. Den maskinella utrustningen består av induktionshäll, ugn, integrerad mikro, diskmaskin, kyl/frys och köksfläkt.

Visa mer

Balkong

Balkongen ligger i ett södervänt läge med sol under merparten av dygnets soltimmar. Golvet är lagt i trall och blir en naturlig plats att tillbringa de varma sommardagarna på.

Visa mer

Sovrum

Ett stort sovrum som gör det otroligt enkelt att inreda efter smak. Här får du enkelt plats med en dubbelsäng och skrivbord utan att den påtagliga rymden i rummet försvinner. Sovrummet är inrett med ekparkett som bryts av mot vitmålade väggar och förvaringen förses av de platsbyggda garderoberna.

Visa mer

Badrum

Ett klassiskt modernt badrum med svart klinkergolv och vita kakelväggar som är utrustat med toppmoderna materialval. En duschhörna som avskiljs med en glasvägg, WC, handfat med vit kommod, tvättmaskin, torktumlare, arbetsbänk och spegelskåp med inbyggd ljuskälla. Se till att komma bort från vardagen och skäm bort dig i detta ljuvliga badrum.

Visa mer

Hall

Första klivet in i lägenheten bemöts man av en rymd och en förvaringskapacitet som ser till att svälja alla säsongers ytterkläder. Här har du både en klädkammare och flertal garderober som förser dig med god förvaringskapacitet. De vitmålade väggarna bryts av mot ekparketten.

Visa mer

Planskisser

Omgivning

Allmänt om området

Historia:
Vällingby var unikt redan på 50-talet då det byggdes. Vällingby, Sveriges första ABC-stad (dvs kombination Arbete, Bostad, Centrum), invigdes 1954 som "framtidsstaden" och blev på sin tid en förebild och fick stor uppmärksamhet, även internationellt.
Bebyggelsen i Vällingby kännetecknas av en omsorgsfull anpassning till landskapet och en arkitektur med många fina detaljer. Även idag omtalas Vällingby, där man lyckats bevara den charmiga 50-talsmiljön med inslag av ny modern arkitektur.
Modevaruhuset K:fem är Vällingby C senaste tillskott. K:fem, ritad av Gert Wingårdh, har erhållit ett flertal priser bla. Världens bästa byggnad för shopping på World Architecture Festival i Barcelona 2008.

Kultur och Nöjen
I Vällingby finns, vad man förmodar, världens största solur, och var man än rör sig i Vällingby går man på historisk mark med intressanta kulturinslag. Trappan, Vällingbyområdets kulturhus, anordnar allt från utställningar till intressanta föredrag.

Natur och Fritid
Invid knuten ligger Grimsta naturreservat med fina promenad- och joggingstråk. Det är även gångavstånd till Mälarens strand med flera badplatser att välja bland, bland annat Kanaanbadet med sin sandstrand. Hela Vällingby omges av grönområden och fina blommande trädgårdar och parker i de olika områdena. Fina cykelbanor och gångvägar inbjuder till sköna utflykter. I närheten finns härliga bad utmed hela Hässelbyområdet och ut till Blackeberg. För den som föredrar bassängbad finns Vällingby Simhall och sommartid kan man gå till utomhusbassängen i Nälsta.

Kommunikation

Från Råcksta tunnelbanestation kan man komma på 1 min till Vällingby C eller på 27 min till T-centralen. I Vällingby City som ligger på lite längre gångavstånd finns ett flertal resealternativ. Från Vällingbys bussterminal går 11 olika busslinjer. Med buss 179 är du i Spånga på ca 11 minuter. Där finns anknytning till pendeltåget som tar dig till Stockholms Central på 13 minuter.

Närservice

I Vällingby City hittar du allt - för hela familjen. Här finns över 100 butiker, serviceställen, restauranger och caféer. I den omskrivna modegallerian K:fem, med det röda, speciella, taket, hittar man det senaste i modeväg som annars endast finns i city.

HITTA BOSTADEN

EN PLATS I SOLEN

Drömmer du om ett boende i utlandet? SMH Estate hjälper dig genom hela resen, från att hitta det perfekta objektet till kontraktsskrivning och allt runt omkring.

SMH Estate

Vi tar hjälp av cookies för att tillhandahålla våra tjänster. Genom att använda denna webbplats godkänner du att vi använder cookies.