Vällingby Centrum

Duvedsvägen 5

Kommande försäljning

Hemtrevlig och mycket välplanerad tvåa med balkong högst upp i huset. Nyrenoverat Kök i öppen planlösning med vardagsrum. Gångavstånd till Vällingby Centrum med stort serviceutbud samt t-bana. Varmt välkommen till visning!

Visa mer

SNABBFAKTA

  • Boarea: 59 kvm
  • Antal rum: 2 rum
  • Våning: 3 av 3
  • Avgift: 3 485 kr inkl värme, V/A, kabel-TV (basutbud)
  • Förening: Brf Hektografen 2
  • Byggnadsår: 1955
  • Område: Vällingby Centrum, Stockholm
Accepterat pris

2 300 000 kr

Visningar

Intresserad av visning? Vänligen kontakta mäklaren.

Intresseanmalan
Ansvarig mäklare

Fredrik Jakobsson

Reg. fastighetsmäklare / Franchisetagare
Assisterande

Josefin Jörnelius

Reg. fastighetsmäklare

ANSÖK OM LÅNELÖFTE
Få bolånealternativ från flera banker

Välkommen till Duvedsvägen 5

Hall

Välkomnande entréhall med gott om avhängnings samt förvaringsutrymme. I anslutning till hallen finns en stor och väl tilltagen klädkammare som rymmer allt man kan önska sig. Redan i hallen möts man av det snygga parkettgolvet i ek som är genomgående i hela lägenheten tillsammans med de sobert vitmålade väggarna.

Visa mer

Kök

Från hallen når man det charmiga och nyrenoverade 50-tals köket med många välbevarade detaljer från byggnadsåret detta tillsammans med en modern öppen planlösning mot vardagsrummet ger dig en lägenhet att verkligen trivas i. Köket erbjudet mycket goda arbetsytor samt bra förvaring bakom skåpluckor i ljus kulör. Den maskinella utrustningen består av kyl/frys, diskmaskin, spis/ugn och fläkt.

Visa mer

Vardagsrum

Med öppen planlösning mot det vackra och välbevarade 50-talsköket ligger det rymliga vardagsrum som erbjuder dig gott om plats för både matplats samt sällskaps del. Tack vare lägenhetens placering högst upp i huset samt de stora fönstren i två väderstreck får man ett mycket ljust och trevligt rum att vistas i. Från vardagsrummet når man också den väl tilltagna balkongen.

Visa mer

Balkong

Balkongen når man från vardagsrummet, denna balkong är väl tilltagen och belägen i ett underbart västerläge vilket gör den till den perfekta platsen att njuta av solens värmande strålar en varm sommarkväll.

Visa mer

Sovrum

Rymligt sovrum med gott plats för dubbelsäng samt extra förvaring om så önskas. Sovrummet kan man nå både via hallen samt vardagsrummet.

Visa mer

Badrum

Helkaklat badrum som har ett fönster vilket ger ett härligt ljusinsläpp. Här är väggarna kaklade i vitt med ljusblå bård och på golvet ligger ett ljust klinker. I övrigt är badrummet välutrustat med wc, handfat, badkar samt spegelskåp här har man även förberett för tvättmakin om man vill sätta in detta.

Visa mer

Planskisser

Omgivning

Allmänt om området

Historia:
Vällingby var unikt redan på 50-talet då det byggdes. Vällingby, Sveriges första ABC-stad (dvs kombination Arbete, Bostad, Centrum), invigdes 1954 som "framtidsstaden" och blev på sin tid en förebild och fick stor uppmärksamhet, även internationellt.
Bebyggelsen i Vällingby kännetecknas av en omsorgsfull anpassning till landskapet och en arkitektur med många fina detaljer. Även idag omtalas Vällingby, där man lyckats bevara den charmiga 50-talsmiljön med inslag av ny modern arkitektur.
Modevaruhuset K:fem är Vällingby C senaste tillskott. K:fem, ritad av Gert Wingårdh, har erhållit ett flertal priser bla. Världens bästa byggnad för shopping på World Architecture Festival i Barcelona 2008.

Kultur och Nöjen
I Vällingby finns, vad man förmodar, världens största solur, och var man än rör sig i Vällingby går man på historisk mark med intressanta kulturinslag. Trappan, Vällingbyområdets kulturhus, anordnar allt från utställningar till intressanta föredrag. Den välbesökta och nyligen renoverade biografen "Fontänen" kan också locka med ett flertal föreställningar per kväll - 4 salonger under jord samt med en omsorgsfullt renoverad ursprungssalong.

Natur och Fritid
Hela Vällingby omges av grönområden och fina blommande trädgårdar och parker i de olika områdena. Fina cykelbanor och gångvägar inbjuder till sköna utflykter. I närheten finns härliga bad utmed hela Hässelbyområdet och ut till Blackeberg. För den som föredrar bassängbad finns Vällingby Simhall och sommartid kan man gå till utomhusbassängen i Nälsta.

Kommunikation

Tunnelbanans gröna linje trafikerar Vällingby Centrum och det tar ca 28 minuter till Stockholms central. Från Vällingbys bussterminal går 11 olika busslinjer. Med buss 179 är du i Spånga på ca 11 minuter. Där finns anknytning till pendeltåget som tar dig till Stockholms Central på 13 minuter.

Närservice

I Vällingby City hittar du allt - för hela familjen. Här finns över 200 butiker, serviceställen, restauranger och caféer. I den omskrivna modegallerian K:fem, med det röda, speciella, taket, hittar man det senaste i modeväg som annars endast finns i city.

FÖRSKOLOR:
Dialog förskolan, Vittangigatan 41
Klisterburken, Jämtlandsgatan 118
Regnbågen, Bräckegatan 12

SKOLOR:
Grimstaskolan, Kanngjutargränd 12, ÅK F-9
Nälstaskolan, Trollebondesgata, ÅK F-6
Vällingbyskolan, Offerdalsgatan 1-5, ÅK F-9

Parkering

Fri parkering finns på de flesta bostadsgator i Vällingby med omnejd. I Åregaraget på Årevägen samt Centrumgaraget är det 4 timmar fri parkering.

HITTA BOSTADEN

EN PLATS I SOLEN

Drömmer du om ett boende i utlandet? SMH Estate hjälper dig genom hela resen, från att hitta det perfekta objektet till kontraktsskrivning och allt runt omkring.

SMH Estate

Vi tar hjälp av cookies för att tillhandahålla våra tjänster. Genom att använda denna webbplats godkänner du att vi använder cookies.