Hässelby Södra Villastad

Loviselundsvägen 184

Det är med stolthet som jag presenterar denna läckra pärla i Hässelby södra villastad. Här har du ett modernt radhus med lyxig design och superfina materialval. De 166 välplanerade kvadratmeterna erbjuder en öppen och social planlösning som gör det enkelt för hela familjen att umgås. Detta fantastiska radhus medför 4st sovrum med möjlighet upp till 6st sovrum, vilket är perfekt för småbarnsfamiljen. I husets matsal får man även plats med ett större matbord som gör det supersmidigt att ha större middagsbjudningar eller tillställningar. Under de kalla vinterdagarna kan du avnjuta den öppna brasan och mysa in dig i soffan framför Idol på fredagskvällarna. Under sommardagarna är det bara att sätta sig på den soldränkta altanen och njuta av sommaren. En riktig familjeidyll.

I närområdet finns det ett stort utbud av förskolor och skolor såsom populära Villastadsskolan. Med de smidiga busslinjerna tar du dig även enkelt till Hässelby Strands tunnelbanestation där den gröna linjens tunnelbana tar dig till city på 23 minuter. På bara 10 minuters gångavstånd finner du även Åkermyntan C där det finns ICA, Lidl, vårdcentral, pizzeria, m.m. Om naturen är av större intresse så finns det även gott om promenadstråk och badplatser där du kan svalka dig under de varma sommardagarna. Snacka om att ha nära till naturen men ändå stadslivet runt hörnet.

Välkommen till Loviselundsvägen 184.

Visa mer

SNABBFAKTA

  • Antal rum: 7 rum
  • Boarea: 166 kvm + 8 kvm biarea
  • Byggnadsår: 1979
  • Område: Hässelby Södra Villastad, Stockholm

Visningar

Intresserad av visning? Vänligen kontakta mäklaren.

Intresseanmalan
Ansvarig mäklare

Nikola Markulic

Reg. fastighetsmäklare

ANSÖK OM LÅNELÖFTE
Få bolånealternativ från flera banker

Välkommen till Loviselundsvägen 184

Vardagsrum

Detta stora läckra vardagsrum har allting man kan önska sig. Den öppna planlösningen gör det enkelt för dig att inreda efter smak och sätta sin egen prägel. Här får du plats med en större soffgrupp och TV utan risk för att förlora den väl tilltagna ytan. Fredagsmyset löper det ingen brist på i detta vardagsrum! Här kan du mysa in dig bland filtar framför den öppna spisen och njuta av favoritfilmen.

Visa mer

Kök

Är du en fena i köket? Vilken tur. Detta kök har allting man behöver för en smidig matlagning. Goda arbetsytor och gott om förvaring är drömmen för den matlagningsintresserade. Köket kommer utrustat med modern spis, köksfläkt, ugn i arbetshöjd och diskmaskin. Den tilltalande ekparketten bryts av mot vitmålade väggar och lyses upp av dimmersstyrda spotlights. Utöver matsalen får du även plats med ett stort matbord här.

Visa mer

Matsal

Stora middagsbjudningar? Inga problem. Här får du enkelt plats med ett matbord upp till 10 personer utan att det ska bli trångt. Detta rum går även att använda som ett sovrum om så önskas. Den fina ekparketten bryts av mot vitmålade väggar och lyses upp av ljusinsläppet från fönstren.

Visa mer

Sovrum 1

Två stycken gråmålade väggar och två stycken vitmålade väggar bryts av mot ekparketten. Här får du plats med en dubbelsäng och garderob.

Visa mer

Sovrum 2

Superfint sovrum med gott om plats för dubbelsäng eller mindre säng och skrivbord. Möjlighet att tillföra en skjutdörrsgarderob. Här har man även en utgång till husets balkong i söderläge.

Visa mer

Sovrum 3

Här är ett av de större sovrummen. Grön- och vitmålade väggar som skapar en fräsch kontrast och bryts av mot ekparketten. Även detta sovrum ligger i anslutning till husets balkong. Plats för dubbelsäng och skrivbord. Förvaringen förses av skjutdörrsgarderoberna.

Visa mer

Sovrum 4

Får plats med dubbelsäng och skrivbord. mörk ekparkett som bryts av mot ljusa väggar i vitt och beige.

Visa mer

Kontor/sovrum

Detta kontorsrum går även att använda som ett sovrum. Vilket skulle ge husets, potentiella, sjätte sovrum. Här skulle man enkelt få plats med en dubbelsäng och skrivbord samtidigt som förvaringen förses av skjutdörrsgarderoben.

Visa mer

Badrum - entréplan

Ett väldigt tjusigt badrum som uppfyller alla behov. Utrustat med kommod i vita luckor med handfat, WC, spegel, duschhörna med glasvägg. Det svarta klinkergolvet bryts av mot vitkaklade väggar. Elburen golvvärme ser till att värma fötterna under kalla dagar.

Visa mer

Badrum - Övre plan

Totalrenoverat badrum 2017 med allt man behöver. Skäm bort dig själv med en spadag i det lyxiga badkaret eller njut av en lång avslappnande dusch i duschhörnan. Ett avlångt handfat med modern kommod i luckor av vitt och en stor spegel ovanför. Svart klinkergolv med elburen golvvärme och vita kakelväggar ger en modern inredningstouch och lyfts ytterligare av spotlights i taket. Handdukstork och WC.

Visa mer

Hall

Första klivet in i Loviselundsvägen 184 bemöts man av en stor välkomnande hall med värmande golv tack vare den elburna golvvärmen. Direkt till höger har du skjutdörrsgarderoberna som ser till att svälja säsongens alla ytterkläder. Längre in i hallen finner man en mindre hatthylla och ett städskåp.

Visa mer

Tvättstuga

En välutrustad tvättstuga som renoverades 2008 och som erbjuder arbetsytor, förvaring, handfat och tvättpelare. Vitvarorna anskaffades 2017. Det gråa linoleumgolvet med elburen golvvärme bryts av mot de vitmålade väggarna. Tvättstugan ligger i anslutning till husets varmbonade och isolerade förråd om 8kvm.

Visa mer

Altan

En altan som delvis ligger under tak och delvis ligger under solens värmande strålar. Denna altan ligger i sydost vilket gör att du har sol en större del av dygnet. Här kan du avnjuta en grillkväll samtidigt som barnen leker på den insynsskyddade tomten.

Visa mer

Fastigheten

Den röda träfasaden och vita knutarna är verkligen en svensk idyll. Huset uppfördes 1979 men lyckas än idag upplevas som tidlös och modern. På framsidan har du en lite större tomt med en veranda som skyddas av skärmtak. På baksidan finns den insynsskyddade tomten med altan. Här har de nuvarande ägarna bott med nöje och sett hur barnen har växt upp i ett familjevänligt område. Välkommen till att ta del av detta klassiska radhus.

Visa mer

Planskisser

Omgivning

Allmänt om området

Namnet Hässelby kan spåras redan från 1300-talet och ska ha betytt "byn vid Hasseldungen". Området har varit bebott sedan tidig stenålder och det finns rikligt med fornlämningar i trakten. Släkten Bonde blev på 1600-talet ägare till Hässelbys alla egendomar och lät uppföra Hässelby Slott. Bonde lät arrendera ut mark till renhållningsarbetare i området kring Lövsta sopstation och därmed grundlades Hässelby Villastad. Den goda tillgången på gödsel medförde att trädgårdsmästarna fick en dominerande ställning i Hässelby Villastad och den stora växthusbyggarperioden inföll under 20-talet.

Hässelby Köping inkorporerades i Stockholms stad 1949. Stadsdelarna Hässelby Gård och Hässelby Strand byggdes ut i samband med tunnelbanans utbyggnad 1956-58. Större delen av villabebyggelsen i Hässelby Villastad växte fram under 60- och 70-talet. Hässelby-Vällingby har 61 900 invånare och i Hässelby Villastad finns idag ca 6200 bostäder. Omgivningarna är natursköna med närhet till promenadstråk och badstränder kring Mälaren. Finns intresse för det marina livet kan du ansöka om båtplats i någon av båtklubbarna längs stranden.

Kommunikation

Hässelby har väl utbyggd lokaltrafik med både buss och T-bana (gröna linjen). För den som vill ta pendeltåg finns busslinjer till både Spånga Station och Barkarby (Järfälla).
Områdets T-banestationer är Hässelby Gård och Hässelby Strand, som man snabbt når med någon av områdets busslinjer.
Busslinjer: 119 (Hässelby - Spånga, Spånga Pendelstation), 541 (Jakobsberg - Vällingby)
Nattbuss finns.

Närservice

Hässelby Villastads skola, F-9, läs mer på www.hasselbyvillastadsskola.se.
Maltesholmsskolan F-6, läs mer på www.maltesholmsskolan.se.
Det finns flera kommunala och privata daghem i område.

Det finns ett flertal affärer och shoppingcenter i närheten. Åkermyntan C erbjuder välsorterade mataffärer, storhandel sker lämpligen på Stora Coop i Vinsta. Närmaste shoppingcentrum hittar du i Vällingby C där du bl.a. hittar modevaruhuset K:fem.

HITTA BOSTADEN

EN PLATS I SOLEN

Drömmer du om ett boende i utlandet? SMH Estate hjälper dig genom hela resen, från att hitta det perfekta objektet till kontraktsskrivning och allt runt omkring.

SMH Estate

Vi tar hjälp av cookies för att tillhandahålla våra tjänster. Genom att använda denna webbplats godkänner du att vi använder cookies.