Såld radhus på Östergökssvängen 18 i Spånga - Nälsta
Spånga - Nälsta

Östergökssvängen 18

Toppmodernt boende anno 2018 inuti ett äldre skal

Såld

Toppmodernt boende anno 2018 inuti ett äldre skal

Gavelradhus på gräddhyllan i Nälsta. Totalt 142 kvm med 4 sovrum. Östergökssvängen 18 ligger på lugna gatan utan genomfartstrafik och med en trivsam och lagom stor tomt. Omgivningarna är fantastiska för barnfamiljen, skola och förskola snabb promenad ifrån huset och granne med Starboparken där du hittar fotbollsplan, stor välutrustad lekpark med fina omkringliggande grönytor.

På Östergökssvängen 18 hittar du ett gavelradhus på populära Östergökssvängen 18 där varje kvadratmeter genomgått en renovering 2017-18. Planlösningen är omdisponerad från originalet för att passa den moderna familjen. Entréplanet inrymmer kök och vardagsrum i öppen planlösning, ett rymligt sovrum samt badrum med tvättavdelning. I anslutning till entrén finns en stor södervänd uteplats. En stor fördel att verkligen fästa sig vid är det faktum att man i samband med renoveringen har installerat ett vattenburet system kopplat till en frånluftsvärmepump. Nuvarande familj förbrukar endast 12 000 kwh/år.

Övre plan inrymmer i dagsläget 3 bra sovrum samt ett allrum varifrån tomten på baksidan nås.

Visa mer
Slutpris

6 020 000 SEK

Ansvarig mäklare

Niclas Holmberg

Reg. fastighetsmäklare / Franchisetagare
Assisterande

Vi tar hjälp av cookies för att tillhandahålla våra tjänster. Genom att använda denna webbplats godkänner du att vi använder cookies.

Kök

Vardagsrum

Badrum/tvätt

Hall

Sovrum 1 - entréplan

Sovrum

Allrum

Badrum övre plan

Uteplats baksida

Entré

Övriga bilder

Planlösning

Planritning 3

Planritning 1

Planritning 2