Vendelsömalm/Haninge

Sturebergsvägen 5

Superfin 1,5:a om 58kvm

Kommande försäljning

Superfin 1,5:a om 58kvm

**ACCEPTERAT PRIS**

Det är med stolthet som jag presenterar denna omgjorda 2:a till 1,5:a om hela 58 kvadratmeter! Lägenheten erbjuder dig en väldigt öppen planlösning på de sociala ytorna och en väldigt fin finish då den renoverades 2019. Fredagsmyset löper det ingen brist på i denna läckra lägenhet, projektorn och filmduken gör att du får en riktig biokänsla.

I närområdet har du flertalet bussar som erbjuder smidiga förbindelser till Stockholm, flertalet naturområden och Handen C där du kan byta till pendeltåget. Bara 100 meter från porten har du Vendelsö Kök & Bar som ligger nära till hands, perfekt när man suktar efter en lördagspizza. Ca 10 minuters promenad mot Vendelsömalmsskolan ligger även ett litet COOP, Mias pizzeria och en thairestaurang. Man har även väldigt smidiga förbindelser till Tyresta Nationalpark för den naturintresserade.

Välkommen till Sturebergsvägen 5, så får du uppleva denna vackra lägenhet i verkligheten!

Visa mer

SNABBFAKTA

  • Boarea: 58 kvm
  • Antal rum: 2 rum
  • Våning: 1 av 3
  • Avgift: 3 466 kr
  • Förening: Brf Vendelsömalm
  • Byggnadsår: 1959
  • Område: Vendelsömalm/Haninge, Stockholm
Accepterat pris

2 150 000 kr

Visningar

Intresserad av visning? Vänligen kontakta mäklaren.

Intresseanmalan
Ansvarig mäklare

Nikola Markulic

Reg. fastighetsmäklare

ANSÖK OM LÅNELÖFTE
Få bolånealternativ från flera banker

Välkommen till Sturebergsvägen 5

Vardagsrum

Detta läckra vardagsrum erbjuder ett generöst ljusinsläpp under förmiddagen. Fönsterna vetter ut mot sydöst över det lummiga området i Vendelsömalm. Det ljusa laminatgolvet i ekparkettstema omfamnas av de vitmålade väggarna. Här kan du verkligen komma bort från vardagen och slappna av med en fredagsfilm framför bioduken. Tack vare den öppna planlösning får du enkelt plats med en hörnsoffa utan att förlora den väl tilltagna ytan.

Visa mer

Kök

Det här fullutrustade köket erbjuder den matlagningsintresserade allt man behöver! Den maskinella utrustningen består av induktionshäll, ugn, integrerad mikro, integrerad diskmaskin, kyl/frys och köksfläkt. Utöver det så erbjuds även en otrolig förvaringskapacitet tack vare de supersnygga skåpsluckorna i grått med guldfärgade detaljer.

Visa mer

Sovalkov

En rymlig sovalkov med skenor i taket som gör att du enkelt kan skärma av från sociala ytorna. Här får du enkelt plats med en dubbelsäng, skrivbord och extra förvaring utan att förlora den otroliga rymden.

Visa mer

Hall

Första klivet i lägenheten bemöts du av en välkomnande hall där du får plats med hatt- och skohylla. Den platsbyggda garderoben gör det enkelt för dig att förvara alla säsongers ytterkläder. Här finner du även det moderna elskåpet.

Visa mer

Badrum

Ett klassiskt badrum med blå klinkergolv och blåa kakelväggar som bryts av mot ljusgrått kakel. Inbyggd WC, duschhörna med glasdörrar, tvättmaskin, handfat, spegelskåp och handdukstork.

Visa mer

Förråd

Direkt utanför badrummet har du en mindre förvaringsyta, denna används idag som garderob/förråd.

Visa mer

balkong

Koppla av i den ljuvliga solen med ett glas vin. Här ha du sol under hela förmiddagen fram mot kvällen som förses av sydostliga riktningen. Under lite regnigare/blåsigare dagar har man även turen att det är en inglasad balkong, här kan du sitta vilken dag du vill!

Visa mer

Planskisser

Omgivning

Allmänt om området

Vendelsömalm ligger i Haninge kommuns nordöstra del, cirka 2,5 km nordost om Haninge Centrum. Kommundelen har cirka 7 000 invånare. Svartbäcksskolan har förskola, grundskola och särskola upp till årskurs 5 respektive 6. Vendelsömalmsskolan har undervisning från 5-6-årsverksamhet till årskurs 9. Till Svartbäcksskolan hör en 150-årig skolbyggnad som nu är skolmuseum.

Genom Vendelsömalm passerar ett flertal busslinjer. Några ansluter till pendeltåget i Haninge Centrum medan andra förbinder andra delar av Haninge med bland annat Tyresö, Stockholm C och Gullmarsplan. Vendelsömalm gränsar till Tyresta nationalpark och naturreservat, och ligger på cykel- och promenadavstånd från Tyresta by. Där finns äldre gårdsbebyggelse, café, minizoo och Nationalparkernas hus. Bollplaner och lekplatser finns på flera platser och i Vendelsömalmsgropen centralt i området finns boll- och idrottsplaner. Friluftsbad finns vid Ramsjön strax öster om Vendelsömalm.

HITTA BOSTADEN

EN PLATS I SOLEN

Drömmer du om ett boende i utlandet? SMH Estate hjälper dig genom hela resen, från att hitta det perfekta objektet till kontraktsskrivning och allt runt omkring.

SMH Estate

Vi tar hjälp av cookies för att tillhandahålla våra tjänster. Genom att använda denna webbplats godkänner du att vi använder cookies.