Båtsman Nähls gränd 12 Spånga - Flysta
Spånga - Flysta

Båtsman Nähls gränd 12

269 kvm familjevilla med högt ogenerat läge i populära Flysta/Nälsta

Såld

269 kvm familjevilla med högt ogenerat läge i populära Flysta/Nälsta

Längst in på den lugna återvändsgatan finns äntligen en riktigt stor och rejäl 70-talsvilla till salu i populära Flysta/Nälsta. En bred, prydligt stenlagd nedfart välkomnar dig till huset med den mysiga farstukvisten med altan. Tomten är lummig och grön med uppvuxen trädgård. Här finns gott om plats för dig med gröna fingrar, men utan att behöva ta all ledig tid i anspråk. Separat garagebyggnad är perfekt för bilentusiasten eller för dig med skrymmande hobbys.

Insidan lockar med härliga umgängesytor där sällskapsrum finns på både entré-, nedre och övre plan. Här finns dessutom 6 sovrum som kan bli 7. Läget är svårslaget med sin höga placering som ger en fin utsikt över grannskapet.

Entréplanet utgörs av sociala ytor i form av ett stort praktiskt kök med lantkänsla, stora öppningar leder från hallen till både köket och vardagsrummet. Den öppna planlösningen i kombination med ljusa färgval och stora fönsterpartier ger en härlig känsla av rymd och luftighet.

Övre plan inrymmer för närvarande två stora sovrum, duschrum med takfönster samt ett rejält allrum. Om behovet finns går det ena sovrummet att dela av i två.

Sutterängplanet inrymmer relaxrum med bastu, toalett, tvättstuga med torkrum, matkällare/förrådsrum och pannrum/verkstad. Härutöver finns en enorm gillestuga med egen ingång. I anslutning till denna finns ett sovrum/arbetsrum. För dig med planer på uthyrningsdel finns definitivt goda förutsättningar.

Bergvärme finns installerat på fastigheten vilket håller driftkostnaden till ett minimum. Se renoveringslistan längre ned för ytterligare detaljer. Huset är välskött och väl omhändertaget och nu väntar det på en ny familj som vill bo här.

Huset ligger på väldigt behändigt avstånd från flera förskolor, bekvämt nås även Nälstaskolan, rekreationsområden med utegym, Nälstabadet med World Class gym, lekparker, flera fotbollsplaner mm. Både Vällingby C och Spånga C finns inom nära räckhåll för shopping mm.

Visa mer
Slutpris

8 750 000 kr

Ansvarig mäklare

Niclas Holmberg

Reg. fastighetsmäklare / Franchisetagare

Vi tar hjälp av cookies för att tillhandahålla våra tjänster. Genom att använda denna webbplats godkänner du att vi använder cookies.