Vällingby - Grimsta

Mässingsgränd 44

Mässingsgränd 44 ritades av arkitekt Joachim Billingär och byggt 2001 och erbjuder alla tänkbara bekvämligheter som ett nytt boende har att erbjuda. Känslan av ljus och rymd följer med en runt i hela huset och man blir aldrig besviken. Den generösa takhöjden på övervåningen är verkligen något extra och kan nyttjas på flera sätt om man så önskar. Som om insidan inte vore nog så ligger den soldränka uteplatsen i direkt anslutning till en angränsande allmänning med plan gräsmatta, perfekt för kubbmatcher eller fotbollsspel. Den trädäckade altanen följer solen under i stort sett hela dagen.

Visa mer

SNABBFAKTA

  • Antal rum: 5 rum
  • Boarea: 114 kvm
  • Avgift: 7 123 kr inkl värme, V/A, kabel-TV (basutbud)
  • Byggnadsår: 2001
  • Område: Vällingby - Grimsta, Stockholm

Visningar

Intresserad av visning? Vänligen kontakta mäklaren.

Intresseanmalan
Ansvarig mäklare

Fredrik Jakobsson

Reg. fastighetsmäklare / Franchisetagare
Assisterande

Josefin Jörnelius

Reg. fastighetsmäklare

ANSÖK OM LÅNELÖFTE
Få bolånealternativ från flera banker

Välkommen till Mässingsgränd 44

Hall

Välkomnande entréhall med mycket goda avhängning och förvaringsmöjligheter. På golvet ligger ett praktiskt klinkergolv i en grå nyans som naturligtvis utrustat med härlig komfortvärme. Detta golv möter sedan parketten som dominerar i de övriga rummen på entréplanet tillsammans med de sobert vitmålade väggarna.

Visa mer

Kök

Från hallen når man köket som håller en mycket hög standard. Köksinredningen går i vitt och bryts av på ett mycket snyggt mot det svarta kaklet som sitter som stänkskydd ovanför arbetsbänken i massiv ek. Köket erbjuder mycket generösa arbetsytor och riktigt gott om förvaring bakom skåpluckorna både ovan- och nedanför diskbänken. Maskinellt finns kyl och frys, ugn, mikro, integrerad diskmaskin samt fläkt allt går i modernt rostfritt utförande.

Visa mer

Tvättstuga

Från köket nås husets tvättstuga som har tvättmaskin, torktumlare samt arbetsbänk.

Visa mer

Badrum entréplan

Intill hallen hittar man entréplanets badrum. Här är väggarna kaklade i vitt och på golvet ligger ett ljust klinker som skapar en härlig känsla av rymd. Badrummet är välutrustat med dusch, kommod med tillhörande förvaringsmöbler, spegel, handdukstork samt wc.

Visa mer

Vardagsrum

Rymligt vardagsrum som blir en naturlig samlingsplats för hela familjen att träffas och umgås. De stora fönsterna släpper in rikligt med ljus under hela dagen och bjuder på utsikt över de grönskande omgivningarna. Här har man även utgång till underbara uteplatsen.

Visa mer

Uteplats

Från vardagsrummet når man den trädäckade uteplatsen belägen så man kan njuta av solens värmande strålar under i stort sett hela eftermiddagen. Detta blir den naturliga platsen att avnjuta sommarens grillkvällar med familj och vänner på. Den trädäckade delen mäter sedan allmänningen stora gräsytor perfekt för spel och lek.

Visa mer

Sovrum 1

Master bedroom ligger på övre plan och är väl tilltaget här har man ett härligt ljusinsläpp tack vare alla fönstren. Detta sovrum erbjuder gott om plats för både dubbelsäng samt extra förvaring om så önskas. Förvaringen är dock redan välordnad genom flera inbyggda och rymliga garderober.

Visa mer

Sovrum 2,3 och 4

Dessa tre sovrummen är även de väl tilltagna och passar utmärkt som barnrum alternativt arbetsrum om så önskas.

Visa mer

Badrum övreplan

På det övre planet finns även här ett väl tilltaget badrum som likt det på entréplan erbjuder vitkaklade väggar samt samma ljusa klinker golv. Detta badrum är även det välutrustat med badkar, wc, handdukstork, kommod med tillhörande spegel.

Visa mer

Planskisser

Omgivning

Allmänt om området

Grimsta har i huvudsak lägenheter, men även radhus finns. Närheten till Vällingby C gör att området är mycket uppskattat. Merparten av flerfamiljshusen är ritade av arkitekten Hjalmar Klemming. Grimsta fick sitt namn efter Grim, fornsvensken Grimber.
Grimstaskogen är naturreservat och ett populärt område för motionärer av skilda slag.
Hela Grimstafältet inbjuder till motion, oavsett vad man är intresserad av. Fina spår finns för den som vill snöra på sig löparskorna, stall finns för den som tycker om ridsport och för den som helst vill utöva - eller se - fotboll, finns fina planer.
Möjlighet att bada finns vid flera fina badplatser som ligger på gångavstånd från Grimsta och för båtälskaren är det precis lika lätt att ta sig till någon brygga eller båtklubb.

Området kring Grimsta bjuder på spännande historia.
Ett av de äldsta husen i Grimsta ligger närmast Kanaan-badet och byggdes av en av dåtidens rikaste män, snuskungen Knut Ljunglöf. Idag är huset ett café.

Kommunikation

T-Bana: Vällingby eller Råcksta station finns på promenadavstånd från området. Busslinje finns inom området.

Närservice

I Grimsta finns några mindre kvartersrestauranger, livsmedelsbutik samt blomsteraffär. På promenadavstånd finns Vällingbys hela affärsutbud.

HITTA BOSTADEN

EN PLATS I SOLEN

Drömmer du om ett boende i utlandet? SMH Estate hjälper dig genom hela resen, från att hitta det perfekta objektet till kontraktsskrivning och allt runt omkring.

SMH Estate

Vi tar hjälp av cookies för att tillhandahålla våra tjänster. Genom att använda denna webbplats godkänner du att vi använder cookies.