Toppklockegränd 10 Hässelby Villastad
Hässelby Villastad

Toppklockegränd 10

Rymligt radhus med fritt läge i området

Såld

Rymligt radhus med fritt läge i området

Rymligt radhus, perfekt för barnfamiljen. Här erbjuds man mycket generösa ytor för både lek och umgänge. På entréplanet finns de sociala sällskapsytorna med ett modernt kök samt ett stort vardagsrum från vilket man når den insynsskyddade altanen i underbart söderläge. På övre planet finns fyra mycket bra sovrum samt ett stort badrum med härligt hörnbadkar samt separat duschplats. Området är populärt bland barnfamiljer och här finns många lekkamrater för de små. Kort promenadavstånd till bussar som tar dig vidare till pendeltåg eller t-bana. ICA nära ligger vid infarten till området - perfekt om man glömt mjölken till morgonkaffet.

Bland många fördelar bör nämnas husets två insynsskyddade uteplatser, vid entrén avgränsas uteplatsen av det tillhörande förrådet. Utanför detta ligger ett större grönområde. Baksidans söderläge med många soltimmar vetter mot baksidan av garagelängan, här åtnjuts grillmiddagen utan insyn. Tomten är överlag lättskött med fint anlagda trädäck, placera ut dina favoritväxter i krukor eller drivbänkar, men slipp att kånka på gräsklippare och häcksaxar. Barnens spring i benen finns det gott om plats för på alla de stora gräsplättar som finns inom närområdet.

Visa mer
Slutpris

4 500 000 kr

Ansvarig mäklare

Niclas Holmberg

Reg. fastighetsmäklare / Franchisetagare

Vi tar hjälp av cookies för att tillhandahålla våra tjänster. Genom att använda denna webbplats godkänner du att vi använder cookies.