Hässelby Norra Villastad

Snårvindevägen 241

Grändvilla med fritt läge mot parkområde

Grändvilla med fritt läge mot parkområde

Snårvindevägen 241 ligger idylliskt beläget i populärt område. Ypperligt beläget för barnfamiljen med fina ytor på tomten och nära till skolor, förskolor och rekreationsområden. Husets entréplan har fantastiska sociala ytor med öppen planlösning mellan kök och vardagsrum. Från vardagsrummet nås den insynsskyddade uteplatsen, lummigt inbäddad och med nyligen anlagt trädäck, delvis under tak. Entréplan inrymmer också ett rymligt duschrum samt ett sovrum i väl tilltagen storlek. Övre plan med totalt 3 sovrum, stort badrum med tvättavdelning samt ett allrum - perfekt för barnens tv-spel och lek.

Visa mer

SNABBFAKTA

  • Antal rum: 6 rum
  • Boarea: 139 kvm
  • Byggnadsår: 1976
  • Område: Hässelby Norra Villastad, Stockholm

Visningar

Intresserad av visning? Vänligen kontakta mäklaren.

Intresseanmalan
Ansvarig mäklare

Niclas Holmberg

Reg. fastighetsmäklare / Franchisetagare
Assisterande

Josefin Jörnelius

Reg. fastighetsmäklare

ANSÖK OM LÅNELÖFTE
Få bolånealternativ från flera banker

Välkommen till Snårvindevägen 241

Kök

Rymligt kök i toppskick. Gott om förvaring bakom vita luckor. Köksön gör köket till en härlig plats att umgås, gärna med vännerna till helgens bjudningar.

Visa mer

Vardagsrum

Vardagsrum i öppen planlösning med köket. Härifrån nås den södervända uteplatsen på baksidan.

Visa mer

Planskisser

Omgivning

Allmänt om området

I närheten har du fina promenadstråk och strandpromenader vid Riddersviks Gård och Lövsta Kyrkhamn med strövområden till Gåseborg med fin utsikt över Mälaren. Tempeludden i närheten erbjuder traditionellt valborgs- och midsommarfirande. Vintertid finns det även möjlighet till längdskidåkning. Närhet till Hässelby GK (9 hål) och Viksjö GK (18 hål).

Sommartid har du badplatser nära tillhands vid både Riddersvik och Lövstabadet som vintertid används till långfärdsskridskoåkning vid Lambarfjärden. Det finns även ett flertal båtklubbar i närheten.

I närområdet finns Åkermyntans Centrum med både ICA Kvantum och Lidl, apotek,
biblioteket, garnbutik, nagelsalong, godisaffär, flera restauranger, Puls & Träning, skrädderi, frisörsalonger, Lek & Spel, Vårdcentral, Konditori & Café liksom Plantagen blomsteraffär.

På lite längre avstånd finns möjlighet till shopping i Vällingby Centrum, Barkarby Quality Outlet, Barkarby handelsplats med bl.a. IKEA. Det är även nära till Järfälla med Jakobsbergs Centrum och Viksjö Centrum. Stora Coop finns på några minuters bilfärd i Vinsta industriområde.

Kommunikation

Härifrån går buss 541 till Vällingby på ca 14 minuter eller till Barkarby pendeltågsstation på ca 20 minuter. Buss 119 tar dig till Hässelby Gårds Centrum på ca 13 minuter eller till Spånga Centrum på ca 30 minuter.

Buss 518 från Åkermyntan trafikerar Vällingby och Kista. Med 543 nås också Barkarby.

Från Barkarby tar det ca 16 min till Centralen med pendeltåget. Från Vällingby tar det ca 30 min till Centralen med tunnelbanans gröna linje.

Nattbuss 198 går från Sergels Torg till Hässelby Villastad.

HITTA BOSTADEN

EN PLATS I SOLEN

Drömmer du om ett boende i utlandet? SMH Estate hjälper dig genom hela resen, från att hitta det perfekta objektet till kontraktsskrivning och allt runt omkring.

SMH Estate

Vi tar hjälp av cookies för att tillhandahålla våra tjänster. Genom att använda denna webbplats godkänner du att vi använder cookies.