Rabattvägen 38 Vällingby - Vinsta
Vällingby - Vinsta

Rabattvägen 38

Välplanerad 3:a med stor balkong mot grönska!

Kommande

Välplanerad 3:a med stor balkong mot grönska!

Belägen i ett lugnt område med grönska som närmsta granne hittar ni denna stora 3:a om hela 80 kvm. Lägenheten har två rejäla sovrum och öppen planlösning mellan kök och vardagsrum. Tack vare gavelläget så har man ljusinsläpp från två väderstreck. På balkongen finns gott om utrymme för större möblemang där man kan njuta av lugnet både dag- och kvällstid.

Visa mer

SNABBFAKTA

  • Boarea: 80 kvm
  • Antal rum: 3 rum
  • Våning: 2 av 5, hiss finns
  • Avgift: 5 583 kr
  • Förening: Brf Trädgården i Hässelby
  • Byggnadsår: 2013
  • Område: Vällingby - Vinsta, Stockholm

Visningar

Intresserad av visning? Vänligen kontakta mäklaren.

Intresseanmälan
Ansvarig mäklare

Fredrik Jakobsson

Reg. fastighetsmäklare / Franchisetagare
Assisterande

Daniel Lindkvist

Reg. fastighetsmäklare

Välkommen till Rabattvägen 38

BILDER

Planskisser

ALLMÄNT

BOENDEFORM
Bostadsrätt
UPPLÅTELSEFORM
Bostadsrätt
Månadsavgift
5 583 kr
Antal rum
3 rum
Boarea
80 m²
Våning
2 av 5, hiss finns
Andel i förening
1,64 %

Föreningen

Namn
Brf Trädgården i Hässelby
ORGANISATIONSFORM/TYP
Bostadsrätt
Antal lägenheter
91 lägenheter
Äkta/Oäkta förening
Äkta
Allmänt om föreningen
Brf Trädgården i Hässelby är en äkta förening som består av 3 hus med totalt 91 lägenheter. Samtliga lägenheter är upplåtna som bostadsrätt. Storlekarna varierar från 34kvm till 80kvm. Husen byggdes av byggbolaget Botrygg under 2012-2014 och tillträddes av dess nya medlemmar mellan december 2013 och mars 2014. Föreningen äger fastigheten (inte tomträtt).

Avgiften sänktes 2016 med 10 %. Föreningen har väldigt god ekonomi.

Föreningen godkänner delat ägandeskap. Föreningen accepteras inte juridisk person som medlem.

Överlåtelseavgift: Ja, 2,5 % av gällande basbelopp debiteras köparen
Pantsättningsavgift: Ja, 1 % av gällande basbelopp debiteras pantsättaren

Gemensamma utrymmen:
I föreningen finns cykelställ utanför husen. I källaren finns utrymme för förvaring. Utemöbler och odlingar finns även att tillgå mellan huskropparna.

El:
Medlemmarna har ett gemensamt elabonemang. På så vis sparar varje medlem in på denfasta abonnemangskostnaden. För varje lägenhet tillkommer en avgift om 200kr/månad för hushållsel på månadsavgiften. Elen avläses en gång per år.

Övrig information:
Till varje lägenhet finns ett förråd.
Varje lägenhet har en egen tvättmaskin/torktumlare. De mindre lägenheterna har en kombimaskin. Det finns ingen gemensam tvättstuga.
Tv och Bredband
Kabel-TV:
ComHem är leverantör av såväl analoga som digitala sändningar. Kostnad för analogt grundutbud av tv kanaler samt bredband är 125 kr/månaden För aktuell information om grundutbudet hänvisar föreningen till ComHem.

Bredband:
Alla lägenheter är anslutna via Comhem. I grundutbudet ingår bredband 30-50/10 Mbit. Kostnad för bredband samt analogt grundutbud av tv kanaler är 125 kr/månaden. Detta är en obligatorisk avgift för samtliga lägenheter.
Parkering
Parkering och garage finns i området. Alla hyrda parkeringsplatser och garageplatser förvaltas av Botrygg. I området finns besöksparkering.
FÖRENINGENS RENOVERINGAR
Kommande renoveringar:
Då byggnaden är uppförd 2014 finns inga stora kommande renoveringar planerade

BYGGNADSFAKTA

Byggnadstyp
Flerbostadshus
BYGGNADSÅR
2013
Uppvärmning
Fjärrvärme
Fönster
3-glas
Hiss
Ja

Ekonomi

KOMMUNALSKATT
29,885%
Pantsatt
Nej

DRIFT

El
3 000 kr/år
Försäkring
2 400 kr/år
Övrigt
1 500 kr/år
DRIFTKOSTNAD TOTAL
6 900 kr/år
Kommentar
El: Lägenheten debiteras 250 kr/mån
Övrigt: Obligatorisk kostnad om 125 kr/mån för bredband
Energideklaration
Utförd 2016-04-20
Energiklass
D

Omgivning

Allmänt om området

Namnet Vällingby, "Vaellinge by" kan spåras ifrån 1300-talet och ska ha betytt folket som bor på vallen. Området har varit bebott sedan tidig stenålder och det finns rikligt med fornlämningar i trakten.

Vällingbyområdet började planläggas på 40-talet och Vällingby Centrum invigdes 1954. ABC-staden med arbetsplatser, bostäder och centrum väckte stor internationell uppmärksamhet och kom att bli en förebild för många andra förstäder.

Vinsta var tidigare i Bondesläktens ägo men under mitten av 1900-talet köptes området upp av Stockholms Stad. Idag bor 3273 personer i Vinsta.

Kommunikation

Området trafikeras av bl.a. buss 116 som tar dig till Vällingby (ca 9 min) och Spånga (ca 12 min). Buss 119 tar dig till Spånga (ca 10 min) och Hässeby C (ca 7 min). Buss 541 resp 543 tar dig till Vällingby (ca 11 min). I Vällingby C hittar du utöver all tänkbar service och en av Stockholms modernaste centrumanläggningar t-banans gröna linje som tar dig till t-centralen på ca 25 min. Från Spånga går pendeltåget som tar dig till centralen på ca 12 min.

Närservice

Fastigheten ligger i ett populärt område med närhet till det mesta. Inom gångavstånd hittar du mataffär, bussar, skola (Björnbodaskolan, förskola t.o.m. åk 6, Sörgårdsskolan förskola t.o.m. åk 6), flera dagis inom kort gångavstånd (bl.a. Förskolan Björnen, Pajazzo Förskola, Björnbodaskolans fritidshem) samt trevliga grönområden.

HITTA BOSTADEN

Läget är akut

Barnen i Ukraina behöver ditt stöd. Ryssland har invaderat Ukraina och hela landet står nu under stor press. Konsekvenserna för civilbefolkningen och framför allt barnen är förödande. Svenska Mäklarhuset har genom SOS Barnbyar under många år aktivt arbetat för en tryggare miljö för barn i Ukraina. Tillsammans kan vi göra större skillnad.

Jag vill stötta barnen

Vi tar hjälp av cookies för att tillhandahålla våra tjänster. Genom att använda denna webbplats godkänner du att vi använder cookies.