Stamdikesvägen 24 Vällingby - Nälsta
Vällingby - Nälsta

Stamdikesvägen 24

Rött med vita knutar anno 1935

Såld

Rött med vita knutar anno 1935

När du kliver in på den gruslagda gången upp mot den lummiga trädgården som omgärdar huset så är det med en rofylld känsla i kroppen. Grusets knastrande för tankarna till lantliga Bullerbymiljöer. Huset på Stamdikesvägen 24 motsvarar också förväntningarna om den där perfekta idyllen mitt i storstaden. Huset som ritades 1928 har byggts till i två omgångar, 1989 och senast 2018, men utan att förlora charmen från byggnadsåret.

Läget högt upp på Stamdikesvägen förtjänar också ett omnämnande, här samsas ett sparsamt antal fastigheter kring en rundel, ingen risk för trafikstörningar och en perfekt omgivning för att lära sig både cykla och gå. Framför huset finns även ett separat garage samt uppställningsplats.

På tomten finns också en inredd friggebod som används som hemma-kontor.

Här erbjuds en stor altan i västerläge med utgång från köket samt en välkomnande altan i öster i anslutning till entrén. Således finns alltid en plats för såväl soldyrkaren eller den som söker svalkande skugga.

Huset erbjuder alla funktioner som den moderna familjen kan efterfråga, bl.a en stor rymlig hall med 3,35 m i tak, ett lika stort badrum/tvättstuga med högkvalitativa material- och färgval plus ett extra badrum på övervåningen. 4 sovrum, vardagsrum med fungerande kakelugn och fullt utrustat kök med vitvaror från Smeg, matplats för 6 personer och fungerande vedspis.

Gångavstånd till flera förskolor och skolor. ”Dörr-till-dörr” till Stockholm city är knappt 30 min. Pendeltåget tar ca 12 min från Spånga station till Odenplan och buss 179 tar er från huset till Spånga på under 10 minuter.

Visa mer
Slutpris

7 900 000 kr

Ansvarig mäklare

Niclas Holmberg

Reg. fastighetsmäklare / Franchisetagare

Vi tar hjälp av cookies för att tillhandahålla våra tjänster. Genom att använda denna webbplats godkänner du att vi använder cookies.