Fagerstrand 57 Hässelby Södra Villastad
Hässelby Södra Villastad

Fagerstrand 57

Såld

Fagerstrand tillhör de mest populära adresserna i Hässelby Villastad, här bor du med härlig sjöutsikt och kan följa årstidernas växling över Mälaren. Huset ligger på en lugn återvändsgata utan biltrafik framför huset och där barnen kan leka fritt på tomten och gatan.

Det vackra vitputsade huset ligger rättvänt med stora fönsterpartier och stor uteplats i sydväst mot vattnet. Läckert allrum på övre planet med vitmålade takbjälkar, arkitektritat fönsterparti och öppen spis. Kök och vardagsrum på entréplanet ansluter till varandra, härifrån nås den stenlagda uteplatsen samt den plana och lättutnyttjade tomten.

Källaren är mycket stor och här finns både gott om förvaringsutrymme samt utmärkta tillhåll för barnen att stoja i utan risk att störa. Lättbetongbjälklagen reducerar även ljudet mellan våningsplanen. Gillestugan med öppen spis är en favorit hos många. I källaren finns även den rymliga tvättstugan samt gymet som även nås utifrån.

Huset inrymmer 5-6 sovrum, 2 på entré, 2 på övre planet samt 2 möjliga i källaren. Duschplatser finns på varje plan, i badrummet i källarplanet ryms både duschplats och bubbelbadkar.

Huset har under de senare åren genomgått ett flertal kostsamma renoveringar såsom konvertering till bergvärme, takomläggning, dränering av husets samtliga sidor, badrum x 3 och ett toppfräscht kök.

Visa mer
Slutpris

11 575 000 kr

Ansvarig mäklare
Niclas Holmberg

Niclas Holmberg

Reg. fastighetsmäklare / Franchisetagare

Vi tar hjälp av cookies för att tillhandahålla våra tjänster. Genom att använda denna webbplats godkänner du att vi använder cookies.