Villa till salu på Villa Urze i Vilamoura
Vilamoura

Villa Urze

Fantastisk villa med pool

Till salu

Fantastisk villa med pool

Fantastisk villa med pool

Visa mer
Villa Urze Villa Urze [email protected] Svenska Mäklarhuset

SNABBFAKTA

  • Pris: 1 950 000 EUR
  • Antal rum: 6 rum varav 4 sovrum
  • Boarea: 280 kvm
  • Område: Vilamoura

1 950 000 EUR

Visningar

Intresserad av visning? Vänligen kontakta mäklaren.

Intresseanmälan
Ansvarig mäklare

Välkommen till Villa Urze

Villa Urze

Denna fantastiska villa med 4 sovrum och 5 badrum erbjuder en raffinerad livsstil, bara 1,5 kilometer från småbåtshamnen. Njut av lugnet i ett fridfullt läge samtidigt som du har enkel tillgång till områdets attraktioner och bekvämligheter. Villans unika layout ligger på en tomt som vetter mot två gator, vilket erbjuder mångsidighet och lättillgänglighet. De lugna omgivningarna och den totala avskildheten gör denna villa till en idealisk tillflyktsort från stadslivets liv och rörelse.

Denna helrenoverade och utsökt möblerade villa, som sträcker sig över tre nivåer, har personlig inredning genomgående. Layouten är genomtänkt designad, med en svit i källaren, en svit på bottenvåningen och två sviter på första våningen, som erbjuder lyx och komfort. Det är vitlackerat trä med vinylgolv under. Villan är en fristad för underhållning. I källaren finns ett fullt utrustat spelrum med biljard, pingis och bordsfotboll. Gå ut till den uppvärmda poolen, där du kan koppla av och varva ner oavsett årstid. För en touch av lyx har terrassen på andra våningen en jacuzzi för upp till sex personer. På villans översta terrass finns en utsiktspunkt som ger en hisnande havsutsikt.

Köket är en kocks dröm, utrustat med BOSCH vitvaror, en LG amerikansk kyl och frys och en kokö med spishäll och fläkt. Tvättstugan är utrustad med tvättmaskin och torktumlare, vilket säkerställer bekvämlighet och effektivitet.

Friluftsliv:
Uteområdet är perfekt för att underhålla och njuta av utomhus. En pergola, stor nog att rymma 10-12 personer, är idealisk för måltider utomhus. En utomhusgrill bidrar till njutningen av att vara värd för sammankomster. Villan har även en carport för upp till tre bilar och med en 11 kW elbilsladdare som säkerställer snabb och effektiv laddning av ditt elfordon.

Teknik och säkerhet:
Denna villa är designad med modern teknik i åtanke. Med ett videointercomsystem samt styrning av elektriska jalusier, ytterbelysning och larmsystem allt via din mobiltelefon. Det finns en elektrisk grind och även 18 exteriöra övervakningskameror som ger dig sinnesfrid att veta att din egendom är säker.

Energieffektivitet och komfort:
Solpaneler ger varmvatten, vilket minskar energikostnaderna, medan PVC-fönsterramar och elektriska fönsterluckor förbättrar energieffektiviteten och säkerheten. Villans undertak med LED-spotlights och kronlist med indirekt belysning skapar en varm och inbjudande atmosfär.

Denna exceptionella villa är mer än bara ett hem – det är en livsstil.

Övriga bilder

Om bostaden

Fantastisk villa med pool

Visa mer

ALLMÄNT

BOENDEFORM
Villa
Antal rum
6 rum
Boarea
280 m²

Ekonomi

Utgångspris
1 950 000 EUR

dokument

VAD ÄR DIN BOSTAD VÄRD?

Ewert Eriksson

"Jag hjälper dig gärna med en kostnadsfri värdering."

Ewert Eriksson

SMH Estate Portugal

VAD ÄR DIN BOSTAD VÄRD?

Jag hjälper dig gärna med en kostnadsfri värdering.

Hitta bostaden

Läget är akut

Barnen i Ukraina behöver ditt stöd. Ryssland har invaderat Ukraina och hela landet står nu under stor press. Konsekvenserna för civilbefolkningen och framför allt barnen är förödande. Svenska Mäklarhuset har genom SOS Barnbyar under många år aktivt arbetat för en tryggare miljö för barn i Ukraina. Tillsammans kan vi göra större skillnad.

Jag vill stötta barnen

Vi tar hjälp av cookies för att tillhandahålla våra tjänster. Genom att använda denna webbplats godkänner du att vi använder cookies.