Villa till salu på Villa O Montinho i Vilamoura
Vilamoura

Villa O Montinho

Charmig villa med pool I Vilamoura

Till salu

Charmig villa med pool I Vilamoura

Charmig villa med pool I Vilamoura

Visa mer
Villa O Montinho Villa O Montinho [email protected] Svenska Mäklarhuset

SNABBFAKTA

  • Pris: 515 000 EUR
  • Antal rum: 5 rum varav 3 sovrum
  • Boarea: 114 kvm
  • Område: Vilamoura

515 000 EUR

Visningar

Intresserad av visning? Vänligen kontakta mäklaren.

Intresseanmälan
Ansvarig mäklare

Välkommen till Villa O Montinho

Villa O Montinho

Inbäddat bland de pittoreska kullarna i Boliquieme, erbjuder denna charmiga lantliga villa en idyllisk oas med hisnande utsikt över den fridfulla landsbygden och havet. Huvudbyggnaden, som består av två sovrum plus extra sovrum/kontorsyta, utstrålar en mysig och inbjudande atmosfär. Bland dessa har det stora sovrummet eget badrum. Det andra sovrummet/kontorsutrymmet har också tillgång till samma badrum. Det återstående sovrummet har två enkelsängar och ett badrum med fristående dusch.

Ett utmärkande drag för denna fastighet är det separata uthuset, som ger mångsidig nytta. Detta annex är idealiskt för användning som kontorsutrymme eller extra sovrum, och har ett eget badrum med fristående dusch, vilket garanterar komfort och bekvämlighet för de åkande. Detta unika tillägg ger flexibilitet till fastigheten och tillgodoser olika livsstilsbehov eller preferenser.

En enastående höjdpunkt är den härliga uteserveringen och köket. Detta utomhusutrymme är strategiskt placerat och har inte bara utsikt över en uppfriskande pool (som totalrenoverades 2023), utan erbjuder också en plats på första raden till den fängslande landsbygden och havsutsikten. De fantastiska bänkskivorna i marmor/granit utgör en del av utomhusköket och lägger till den genomtänkta designen av denna oas som skapar en idealisk miljö för att underhålla gäster, njuta av familjesammankomster eller helt enkelt njuta av lugnet i omgivningen. Fastigheten har även parkeringsplats för några bilar och nås bekvämt via en elektrisk grind.

Den sömlösa integreringen av inomhus- och utomhuslivsutrymmen förstärker den här lantvillans övergripande attraktionskraft och främjar en koppling till naturen. Oavsett om du njuter av måltider under bar himmel, tar ett uppfriskande dopp i poolen eller bara njuter av skönheten i landskapet, finns det en harmonisk blandning av komfort och naturlig prakt.

I grund och botten kapslar denna pittoreska lantvilla i kullarna i Boliquieme essensen av ett lugnt boende, och erbjuder inte bara en välutrustad huvudbostad utan också ytterligare funktioner som lyfter den totala upplevelsen. Med sina fascinerande vyer och genomtänkta designelement står den här fastigheten som ett bevis på charmen och tjusningen med att leva på landsbygden.

Boliquieme
Detta område kännetecknas av sin hisnande naturliga skönhet, med böljande kullar som ger en fantastisk bakgrund till den traditionella algarvianska arkitekturen som prickar landskapet. Landsbygden är prydd av olivlundar, vingårdar och apelsinodlingar, vilket skapar en naturskön gobeläng som förändras med årstiderna. Naturentusiaster kommer att uppskatta vandringslederna och möjligheterna till utomhusaktiviteter, vilket gör att invånarna kan få kontakt med regionens rika biologiska mångfald. Medan Boliquieme utstrålar en lantlig charm, kompromissar det inte med bekvämligheten. Dessutom säkerställer närheten till större bostadsområden att invånarna har tillgång till ett bredare utbud av tjänster och stormarknader.

Övriga bilder

Om bostaden

Charmig villa med pool I Vilamoura

Visa mer

ALLMÄNT

BOENDEFORM
Villa
Antal rum
5 rum
Boarea
114 m²

Ekonomi

Utgångspris
515 000 EUR

dokument

VAD ÄR DIN BOSTAD VÄRD?

Ewert Eriksson

"Jag hjälper dig gärna med en kostnadsfri värdering."

Ewert Eriksson

SMH Estate Portugal

VAD ÄR DIN BOSTAD VÄRD?

Jag hjälper dig gärna med en kostnadsfri värdering.

Hitta bostaden

Läget är akut

Barnen i Ukraina behöver ditt stöd. Ryssland har invaderat Ukraina och hela landet står nu under stor press. Konsekvenserna för civilbefolkningen och framför allt barnen är förödande. Svenska Mäklarhuset har genom SOS Barnbyar under många år aktivt arbetat för en tryggare miljö för barn i Ukraina. Tillsammans kan vi göra större skillnad.

Jag vill stötta barnen

Vi tar hjälp av cookies för att tillhandahålla våra tjänster. Genom att använda denna webbplats godkänner du att vi använder cookies.

View