Villa till salu på Modern villa i Pataias lagun i Nazaré
Nazaré

Modern villa i Pataias lagun

Nybyggd villa med pool.

Till salu

Nybyggd villa med pool.

Nybyggd villa med pool.

Visa mer
Modern villa i Pataias lagun Modern villa i Pataias lagun [email protected] Svenska Mäklarhuset

SNABBFAKTA

  • Pris: 425 000 EUR
  • Antal rum: 4 rum
  • Boarea: 236 kvm
  • Område: Nazaré

425 000 EUR

Visningar

Intresserad av visning? Vänligen kontakta mäklaren.

Intresseanmälan
Ansvarig mäklare

Välkommen till Modern villa i Pataias lagun

Denna fantastiska villa med modern arkitektur, med tre sovrum typ V3 , är strategiskt belägen en kort 200-meters promenad från den fridfulla Lagoa de Pataias, vilket ger en lugn miljö.

Dessutom är det också nära till centrum av byn Pataias, där en mängd olika bekvämligheter, såsom stormarknader, skola, restauranger, kaféer, butiker och apotek, finns inom räckhåll.

Villan har en modern design och består av ett fullt utrustat kök, integrerat med ett öppet vardagsrum, vilket ger en rymlig och välkomnande miljö.
De tre sovrummen inkluderar en komplett svit med sovrum, badrum och klädkammare. Också anmärkningsvärt är de två badrummen, vardagsrummet med öppen spis och ett bekvämt förråd intill köket.

Utsidan av denna fastighet har en carport-ingång, som erbjuder plats för att parkera två bilar, med en eluttag avsedd för laddning av elbilar.

Njut av fritiden i den 32 m2 stora poolen, utrustad med ett elektriskt lock och saltfilter, medan alla rum ger direkt tillgång till villans veranda, perfekt för att njuta av det behagliga vädret.

Ytterligare funktioner inkluderar vattenuppvärmning genom solpaneler, 10 solcellspaneler för egen konsumtion av el, med ett solbatteri för lagring av producerad energi. Undertaken med infälld belysning, PVC-ramarna och dubbla glasen, den automatiska porten och luftkonditioneringsutrustningen ger modernitet och komfort till denna bostad.

Det privilegierade läget för denna villa ger enkel tillgång till de närmaste stränderna, nämligen Paredes da Vitória på 7 km och den fantastiska Nazaré-stranden på bara 10 km bort.

Övriga bilder

VAD ÄR DIN BOSTAD VÄRD?

Ewert Eriksson

"Jag hjälper dig gärna med en kostnadsfri värdering."

Ewert Eriksson

SMH Estate Portugal

VAD ÄR DIN BOSTAD VÄRD?

Jag hjälper dig gärna med en kostnadsfri värdering.

Om bostaden

Nybyggd villa med pool.

Visa mer

ALLMÄNT

BOENDEFORM
Villa
Antal rum
4 rum
Boarea
236 m²

Ekonomi

Utgångspris
425 000 EUR

dokument

Hitta bostaden

Läget är akut

Barnen i Ukraina behöver ditt stöd. Ryssland har invaderat Ukraina och hela landet står nu under stor press. Konsekvenserna för civilbefolkningen och framför allt barnen är förödande. Svenska Mäklarhuset har genom SOS Barnbyar under många år aktivt arbetat för en tryggare miljö för barn i Ukraina. Tillsammans kan vi göra större skillnad.

Jag vill stötta barnen

Vi tar hjälp av cookies för att tillhandahålla våra tjänster. Genom att använda denna webbplats godkänner du att vi använder cookies.

Övriga bilder