Radhus till salu på Exceptionellt renoverad parhus villa i lugnt bostadsområde i Nazaré
Nazaré

Exceptionellt renoverad parhus villa i lugnt bostadsområde

Renoverat radhus.

Till salu

Renoverat radhus.

Exceptionellt renoverad parhus villa i lugnt bostadsområde

Visa mer
Exceptionellt renoverad parhus villa i lugnt bostadsområde Exceptionellt renoverad parhus villa i lugnt bostadsområde [email protected] Svenska Mäklarhuset

SNABBFAKTA

  • Antal rum: 4 rum varav 3 sovrum
  • Boarea: 160 kvm
  • Pris: 380 000 EUR
  • Område: Nazaré

380 000 EUR

Visningar

Intresserad av visning? Vänligen kontakta mäklaren.

Intresseanmälan
Ansvarig mäklare

Välkommen till Exceptionellt renoverad parhus villa i lugnt bostadsområde

Vi presenterar denna minutiöst renoverade parhusvilla, som förkroppsligar den perfekta fusionen mellan modernitet och värme, belägen i ett lugnt bostadsområde. Med noggrann uppmärksamhet på detaljer erbjuder denna fastighet en unik möjlighet att leva i stil och ökad komfort.

Anmärkningsvärda funktioner:

Modern inredning: Villan har en helrenoverad interiör, designad med ett modernt utseende som utstrålar elegans. Högkvalitativa ytor och sofistikerade detaljer skapar en miljö där lyx möter funktionalitet.

Generöst utrymme: Med tre rymliga sovrum finns det gott om utrymme för att rymma din familj med komfort och integritet. De två badrummen erbjuder praktisk och komfort för vardagen.

Avancerad luftkonditionering: Njut av termisk komfort under alla årstider tack vare det moderna luftkonditioneringssystemet som upprätthåller den perfekta temperaturen i alla rum i villan.

Härliga utomhuszoner: Fastigheten är välsignad med två utomhuszoner, vilket ger ett lugnt utrymme att koppla av utomhus, njuta av att äta under öppen himmel och odla en liten anpassad trädgård.

Riklig ljusstyrka: Med en optimerad total exponering översvämmas villan med naturligt ljus hela dagen, vilket skapar en varm och energigivande miljö.

Privat garage: Det bifogade garaget ger säkerhet för ditt fordon, samt extra lagringsutrymme.

Strategiskt läge: Placeringen av denna villa är verkligen bekväm, inom gångavstånd från stormarknader och med enkel tillgång till via IC9, vilket garanterar smidiga förbindelser med bekvämligheterna i staden.

Denna parhus är det perfekta uttrycket för modern komfort i en lugn miljö. Missa inte chansen att uppleva den utsökta livsstilen som den erbjuder.

Övriga bilder

Om bostaden

Exceptionellt renoverad parhus villa i lugnt bostadsområde

Visa mer

ALLMÄNT

BOENDEFORM
Radhus
Antal rum
4 rum
Boarea
160 m²

Ekonomi

Utgångspris
380 000 EUR

dokument

VAD ÄR DIN BOSTAD VÄRD?

Ewert Eriksson

"Jag hjälper dig gärna med en kostnadsfri värdering."

Ewert Eriksson

SMH Estate Portugal

VAD ÄR DIN BOSTAD VÄRD?

Jag hjälper dig gärna med en kostnadsfri värdering.

Hitta bostaden

Läget är akut

Barnen i Ukraina behöver ditt stöd. Ryssland har invaderat Ukraina och hela landet står nu under stor press. Konsekvenserna för civilbefolkningen och framför allt barnen är förödande. Svenska Mäklarhuset har genom SOS Barnbyar under många år aktivt arbetat för en tryggare miljö för barn i Ukraina. Tillsammans kan vi göra större skillnad.

Jag vill stötta barnen

Vi tar hjälp av cookies för att tillhandahålla våra tjänster. Genom att använda denna webbplats godkänner du att vi använder cookies.