Villa till salu på Modern villa med 3 sovrum i Sítio da Nazaré. i Nazaré
Nazaré

Modern villa med 3 sovrum i Sítio da Nazaré.

Villa i Nazaré.

Till salu

Villa i Nazaré.

Modern villa med 3 sovrum i Sítio da Nazaré.

Visa mer
Modern villa med 3 sovrum i Sítio da Nazaré. Modern villa med 3 sovrum i Sítio da Nazaré. [email protected] Svenska Mäklarhuset

SNABBFAKTA

  • Pris: 660 000 EUR
  • Antal rum: 4 rum varav 3 sovrum
  • Boarea: 216 kvm
  • Område: Nazaré

660 000 EUR

Visningar

Intresserad av visning? Vänligen kontakta mäklaren.

Intresseanmälan
Ansvarig mäklare

Välkommen till Modern villa med 3 sovrum i Sítio da Nazaré.

Magnifik fristående villa med 3 sovrum, med modern design, belägen i det fantastiska Sítio da Nazaré, ett lugnt bostadsområde cirka 2 km från den berömda Praia do Norte och lugnet med närhet till tallskogsområden, perfekt för avkopplande promenader.

När du kommer in i villan kommer du att mötas av en med mycket trevlig uteplats med grill, vilket skapar den perfekta miljön för stunder av fritid och gemytlighet med familj och vänner.

På bottenvåningen hittar du ett ljust vardagsrum, ett modernt utrustat kök och ett badrum, vilket garanterar bekvämlighet och komfort för vardagen.

Dessutom, fortfarande på bottenvåningen, erbjuder den ett annex med egen ingång, utrustad med ett funktionellt kök, ett sovrum och ett badrum.
Detta extra utrymme kan användas som en inkomstkälla, antingen genom semesteruthyrning eller långtidsuthyrning. Och för extra bekvämlighet har villan även ett stängt garage.

När vi går upp till 1:a våningen hittar vi tre välfördelade sovrum, som framhäver mastersviten och ett extra badrum, som erbjuder ännu mer bekvämlighet för hela familjen.
Den stora terrassen på första våningen inbjuder dig till avkopplande stunder utomhus, så att du kan njuta av havsbrisen och omgivningens skönhet.

Villan har även ett centralvärmesystem och solpaneler.
Och det finns även möjlighet att bygga en pool på terrassen på baksidan av villan.

Det privilegierade läget för denna villa erbjuder den perfekta kombinationen mellan en avslappnad livsstil vid havet och möjligheten att utforska regionens historiska och naturliga rikedom.
Oavsett om du vill njuta av stranden, promenera genom de charmiga gatorna i den historiska stadskärnan eller koppla av i den lummiga naturen, är denna fastighet en sann tillflyktsort som har alla egenskaper som behövs.

Övriga bilder

Om bostaden

Modern villa med 3 sovrum i Sítio da Nazaré.

Visa mer

ALLMÄNT

BOENDEFORM
Villa
Antal rum
4 rum
Boarea
216 m²

Ekonomi

Utgångspris
660 000 EUR

dokument

VAD ÄR DIN BOSTAD VÄRD?

Ewert Eriksson

"Jag hjälper dig gärna med en kostnadsfri värdering."

Ewert Eriksson

SMH Estate Portugal

VAD ÄR DIN BOSTAD VÄRD?

Jag hjälper dig gärna med en kostnadsfri värdering.

Hitta bostaden

Läget är akut

Barnen i Ukraina behöver ditt stöd. Ryssland har invaderat Ukraina och hela landet står nu under stor press. Konsekvenserna för civilbefolkningen och framför allt barnen är förödande. Svenska Mäklarhuset har genom SOS Barnbyar under många år aktivt arbetat för en tryggare miljö för barn i Ukraina. Tillsammans kan vi göra större skillnad.

Jag vill stötta barnen

Vi tar hjälp av cookies för att tillhandahålla våra tjänster. Genom att använda denna webbplats godkänner du att vi använder cookies.