Lägenhet till salu på Lägenhet perfekt för uthyrning! i Nazaré
Nazaré

Lägenhet perfekt för uthyrning!

Nyproduktion, perfekt för uthyrning!

Till salu

Nyproduktion, perfekt för uthyrning!

Nyproduktion, perfekt för uthyrning!

Visa mer
Lägenhet perfekt för uthyrning! Lägenhet perfekt för uthyrning! [email protected] Svenska Mäklarhuset

SNABBFAKTA

  • Antal rum: 2 rum
  • Boarea: 43 kvm
  • Pris: 188 000 EUR
  • Område: Nazaré

188 000 EUR

Visningar

Intresserad av visning? Vänligen kontakta mäklaren.

Intresseanmälan
Ansvarig mäklare

Välkommen till Lägenhet perfekt för uthyrning!

Denna charmiga turistlägenhet med 1 sovrum ligger på bottenvåningen i byggnad I i Nazaré Canyon-komplexet | Surf lägenheter.
När du kommer in har du vardagsrummet integrerat med köket i en stil med öppen yta, vilket skapar en modern och inbjudande miljö.
Lägenheten har ett badrum, ett sovrum, kompletterat med finish av hög kvalitet.
Dessutom har den en trevlig terrass där gästerna kan koppla av och njuta av stunder utomhus.
En ytterligare bekvämlighet är den privata parkeringsplatsen i källaren, vilket garanterar bekvämlighet och säkerhet för gästerna.
Insatt i det nya 4-stjärniga turistkomplexet som snart kommer att finnas på Nazaré-stranden, med T1 och T2 lägenheter,
denna satsning lovar att locka turister som letar efter en oförglömlig semester i charmiga Nazaré, samtidigt som den erbjuder en utmärkt avkastning på investeringen.
Beläget i det lugna området Pederneira, med enkel tillgång till centrum av Nazaré och bara 1 km från stranden, består detta 4-stjärniga komplex av 3 byggnader, med totalt 36 lägenheter.
Dessutom kommer gästerna att ha tillgång till två avkopplande pooler och en gemensam terrass med bar och bufféservice för att njuta av fritiden och receptionsservice.
Varje lägenhet säljs fullt utrustad och möblerad, redo för semesteruthyrning.
Med fokus på behoven hos målgrupper som familjer, små och medelstora grupper och enskilda resenärer, är varje byggnad individuellt tillgänglig via trappor och hissar.
Dessutom garanterar en stor privat underjordisk parkering med 38 platser, inklusive laddstationer för elfordon, gästernas bekvämlighet.
Denna investering är verkligen unik, eftersom Nazaré lockar besökare året runt, vilket ger en solid bas av turister som är intresserade av detta unika projekt.
Som investerare får du möjlighet att njuta av denna livskvalitet, med rätt att njuta av din fastighet i fyra veckor om året.
Nazaré Canyon Surf Apartments erbjuder en sällsynt investeringsmöjlighet, med en beräknad årlig avkastning på investeringen på 5 % (efter 2 år). Sedan, under de första 2 åren garanterar de en årlig avkastning på 3% på investeringen.

Övriga bilder

Om bostaden

Nyproduktion, perfekt för uthyrning!

Visa mer

ALLMÄNT

BOENDEFORM
Lägenhet
Antal rum
2 rum
Boarea
43 m²

dokument

BYGGNADSFAKTA

Hiss
Nej

Ekonomi

Utgångspris
188 000 EUR

VAD ÄR DIN BOSTAD VÄRD?

Ewert Eriksson

"Jag hjälper dig gärna med en kostnadsfri värdering."

Ewert Eriksson

SMH Estate Portugal

VAD ÄR DIN BOSTAD VÄRD?

Jag hjälper dig gärna med en kostnadsfri värdering.

Hitta bostaden

Läget är akut

Barnen i Ukraina behöver ditt stöd. Ryssland har invaderat Ukraina och hela landet står nu under stor press. Konsekvenserna för civilbefolkningen och framför allt barnen är förödande. Svenska Mäklarhuset har genom SOS Barnbyar under många år aktivt arbetat för en tryggare miljö för barn i Ukraina. Tillsammans kan vi göra större skillnad.

Jag vill stötta barnen

Vi tar hjälp av cookies för att tillhandahålla våra tjänster. Genom att använda denna webbplats godkänner du att vi använder cookies.