Lägenhet till salu på Välkommen till en unik lägenhet i en ombyggd väderkvarn! i Nazaré
Nazaré

Välkommen till en unik lägenhet i en ombyggd väderkvarn!

Unik lägenhet i ombyggd väderkvarn!

Till salu

Unik lägenhet i ombyggd väderkvarn!

Unik lägenhet i ombyggd väderkvarn!

Visa mer
Välkommen till en unik lägenhet i en ombyggd väderkvarn! Välkommen till en unik lägenhet i en ombyggd väderkvarn! [email protected] Svenska Mäklarhuset

SNABBFAKTA

  • Antal rum: 2 rum
  • Boarea: 51 kvm
  • Pris: 330 000 EUR
  • Område: Nazaré

330 000 EUR

Visningar

Intresserad av visning? Vänligen kontakta mäklaren.

Intresseanmälan
Ansvarig mäklare

Välkommen till Välkommen till en unik lägenhet i en ombyggd väderkvarn!

Unik lägenhet i ombyggd väderkvarn!
På en tomt på 244,60 m2 som revs och noggrant byggdes om 2020, bevarade sin identitet, visar en harmonisk blandning av historia och modernitet och erbjuder samtidigt en unik livsupplevelse i den charmiga regionen Serra dos Mangues.

Bruket ligger i en privat bostadsrätt, allt byggt med högkvalitativa material och noll miljöpåverkan, hela projektet är hållbart, även i de valda byggmaterialen.
Denna enastående fastighet ligger mellan stränderna i São Martinho do Porto och Nazaré, bara 9 km från Nazaré och 4,8 km från São Martinho do Porto.

Den första våningen har ett mysigt sovrum, medan bottenvåningen har ett välutrustat badrum, ett kök och ett rymligt och inbjudande vardagsrum som badar i naturligt ljus som ger en bekväm miljö att koppla av i.

Förbered dig på att bli hänförd av panoramautsikten som väntar dig på den fantastiska terrassen, där en jacuzzi väntar dig.
Fördjupa dig i de fridfulla omgivningarna och överlämna dig till prakten i Serra dos Mangues-landskapet och för den som letar efter lycka vid havet, ligger den berömda Salgado-stranden bekvämt bara 1,8 km bort till fots.

The Mill säljs utrustad med ett effektivt luftkonditioneringssystem, solpaneler för vattenuppvärmning, utrustat kök, jacuzzi och trädgården är försedd med ett automatiskt bevattningssystem.

Smakfull modern design ger en touch av elegans till varje hörn och skapar en verkligt fängslande atmosfär.

Denna exceptionella fastighet, som för närvarande fungerar som lokalt boende, erbjuder också en lukrativ investeringsmöjlighet med en bevisad meritlista med utmärkt avkastning.

Välkommen till denna charmiga brukslägenhet, där tidlös tjusning möter modern lyx - en sann oas av lugn och en inkörsport till oförglömliga upplevelser.

Missa inte det!

Övriga bilder

Om bostaden

Unik lägenhet i ombyggd väderkvarn!

Visa mer

ALLMÄNT

BOENDEFORM
Lägenhet
Antal rum
2 rum
Boarea
51 m²

dokument

BYGGNADSFAKTA

Hiss
Nej

Ekonomi

Utgångspris
330 000 EUR

VAD ÄR DIN BOSTAD VÄRD?

Ewert Eriksson

"Jag hjälper dig gärna med en kostnadsfri värdering."

Ewert Eriksson

SMH Estate Portugal

VAD ÄR DIN BOSTAD VÄRD?

Jag hjälper dig gärna med en kostnadsfri värdering.

Hitta bostaden

Läget är akut

Barnen i Ukraina behöver ditt stöd. Ryssland har invaderat Ukraina och hela landet står nu under stor press. Konsekvenserna för civilbefolkningen och framför allt barnen är förödande. Svenska Mäklarhuset har genom SOS Barnbyar under många år aktivt arbetat för en tryggare miljö för barn i Ukraina. Tillsammans kan vi göra större skillnad.

Jag vill stötta barnen

Vi tar hjälp av cookies för att tillhandahålla våra tjänster. Genom att använda denna webbplats godkänner du att vi använder cookies.