Lägenhet till salu på Byggnad i den historiska zonen ett stenkast från stranden! i Nazaré
Nazaré

Byggnad i den historiska zonen ett stenkast från stranden!

Havsnära lägenhet!

Till salu

Havsnära lägenhet!

Havsnära lägenhet!

Visa mer
Byggnad i den historiska zonen ett stenkast från stranden! Byggnad i den historiska zonen ett stenkast från stranden! [email protected] Svenska Mäklarhuset

SNABBFAKTA

  • Antal rum: 2 rum varav 2 sovrum
  • Boarea: 60 kvm
  • Pris: 200 000 EUR
  • Område: Nazaré

200 000 EUR

Visningar

Intresserad av visning? Vänligen kontakta mäklaren.

Intresseanmälan
Ansvarig mäklare

Välkommen till Byggnad i den historiska zonen ett stenkast från stranden!

Välkommen till vår fantastiska triplexbyggnad, belägen i det fantastiska historiska området Nazaré, bara några steg från stranden. Denna fastighet erbjuder ett privilegierat läge med bekväm fotgängare tillgång till stormarknader, kommunal marknad, handel, tjänster, apotek, hälsocenter och kollektivtrafik.

Denna byggnad består av bottenvåningen, 1: a våningen, 2: a våningen och en vind.

På bottenvåningen hittar du ett fullt utrustat kök och en mysig matplats, perfekt för att förbereda och njuta av läckra måltider med familj eller vänner.

På första våningen finns ett vardagsrum där du kan koppla av och njuta av trevliga stunder. Dessutom finns det ett badrum, vilket garanterar komfort och bekvämlighet för invånarna.

När du går upp till andra våningen hittar du ett mysigt rum, som erbjuder en lugn och avkopplande tillflyktsort efter en lång dag med att utforska skönheten i Nazaré.

Vinden har utnyttjats och förvandlats till ett andra sovrum, vilket ger ett extra mångsidigt utrymme som kan anpassas efter dina behov.

Detta hus erbjuds fullt utrustat och möblerat, redo att avnjutas omedelbart. Med sitt privilegierade läge och sina unika egenskaper har denna lägenhet en otrolig potential, både som semesterresa och som investeringsmöjlighet genom lokalt boende.

Missa inte chansen att förvärva denna fantastiska fastighet, där du kan njuta av närheten till stranden, den charmiga atmosfären i det historiska området och alla bekvämligheter till hands.

Övriga bilder

Om bostaden

Havsnära lägenhet!

Visa mer

ALLMÄNT

BOENDEFORM
Lägenhet
Antal rum
2 rum
Boarea
60 m²

dokument

BYGGNADSFAKTA

Hiss
Nej

Ekonomi

Utgångspris
200 000 EUR

VAD ÄR DIN BOSTAD VÄRD?

Ewert Eriksson

"Jag hjälper dig gärna med en kostnadsfri värdering."

Ewert Eriksson

SMH Estate Portugal

VAD ÄR DIN BOSTAD VÄRD?

Jag hjälper dig gärna med en kostnadsfri värdering.

Hitta bostaden

Läget är akut

Barnen i Ukraina behöver ditt stöd. Ryssland har invaderat Ukraina och hela landet står nu under stor press. Konsekvenserna för civilbefolkningen och framför allt barnen är förödande. Svenska Mäklarhuset har genom SOS Barnbyar under många år aktivt arbetat för en tryggare miljö för barn i Ukraina. Tillsammans kan vi göra större skillnad.

Jag vill stötta barnen

Vi tar hjälp av cookies för att tillhandahålla våra tjänster. Genom att använda denna webbplats godkänner du att vi använder cookies.