Såld kedjehus på Klövervägen 9 i Viksjö
Viksjö

Klövervägen 9

Såld

Varmt välkommen till Klövervägen 9 i Viksjö, Här erbjuds ett välskött hus med pool, stor trädäckad altan samt en vacker grönskande tomt.

Husets baksida är verkligen något unikt och det bästa av två världar. Tomt är omgiven av en lummig trädgård som skapar en fridfull och avskild atmosfär. Mitt i trädgården finner du en inbjudande pool. Runt poolen sträcker sig en trädäckad altan, perfekt för att njuta av solen eller för att samlas med vänner och familj. Det ogenerade läget på huset baksida skapar en idyllisk utomhusmiljö där du kan njuta av avkoppling och glädje i din egen privata oas. Husets framsida välkomnar dig med sin stil och charm. En liten trädgård med uteplats, vilket ger en inbjudande känsla. Stenläggningen på uppfarten ger en snygg och hållbar yta för dina fordon att parkera på och gott om plats för ett fyra bilar framför garaget.

Huset är både välplanerat, renoverat och erbjuder trivsamma och rymliga sällskapsytor i köket, matrummet och vardagsrummet. Huset erbjuder 5 stora sovrum idag och om man har behov av fler kan man göra ett extra sovrum på nedre plan. Här finns också två badrum och tvättstuga. Helt enkelt ett hus för den stora familjen.

Ni har också alla bekvämligheter inom räckhåll, med närhet till önskad service och kommunikationer. På cykelsadeln kommer ni snabbt till Jakobsberg, där ni kan dra nytta av kommunikationer som tar er in till Stockholm central. Även till populära Görväln naturreservat är det cykelavstånd och här kan ni njuta av friluftsbad, motionsspår och skidbacke. För er som är intresserade av simning, padel eller hockey, finns det anläggningar bara ett par stenkast bort. Ni kommer aldrig ha brist på aktiviteter och möjligheter till fritidsintressen.

Visa mer
Slutpris

6 015 000 SEK

Ansvarig mäklare

Philip Sandberg

Reg. fastighetsmäklare / Kontorschef

Vi tar hjälp av cookies för att tillhandahålla våra tjänster. Genom att använda denna webbplats godkänner du att vi använder cookies.

Exteriör baksida

Pool

Exteriör framsida

Vardagsrum

Kök

Matsalsdel

Sovrum 1

Badrum

Hall

Inre hall

Sovrum 2

Sovrum 3

Sovrum 4

Sovrum 5

Duschrum

Övriga bilder

Fastighetskarta

Planlösning

planskiss klövervägen NP

Planskiss Klövervägen ÖP