Såld lägenhet på Flygarvägen 10 i Barkarby
Barkarby

Flygarvägen 10

Charmig 50-talsdröm med Balkong i Soligt läge med 14 hyreslägenheter kvar i föreningen.

Såld

Charmig 50-talsdröm med Balkong i Soligt läge med 14 hyreslägenheter kvar i föreningen.

Varmt välkommen till denna härliga tvåa med bevarade detaljer med 50-talscharm, Föreningen har många hyresrätter kvar, vilket innebär dolda tillgångar och en nästa skuldfri föreningen om alla hyresrätter skulle säljas.

Lägenheten är stilrent renoverat i modern och klassisk standard. Förutom den moderna touchen präglas bostaden av ett generöst ljusinsläpp samt en genomtänkt planlösning. Balkongen som nås från vardagsrummet ligger i det soligaste läget du kan hitta, med sol hela dagen och kvällen. Balkongen vetter mot baksidan av huset och den lummiga grönskande innergården, så inte bara får du en fin utsikt, lägenheten är även insynsskyddad. Vardagsrummet är tillräckligt stort för att dela av, antingen om man vill ha en matplats eller en sovalkov. Stort sovrum som går i sobra lugna färger med mängder av förvaring. Föreningen utförde stambyte och i samband med det renoverades badrummet helt. Badrummet är stilrent inrett med grå svarta klinkergolv samt vita kakelplattor. Här finns WC, handfat, spegelskåp, tvättmaskin samt handdukstork.

Brf Barsbroparken är en känd och attraktiv förening, mycket tack vare dess goda ekonomi och antalet hyresrätter som finns kvar som en dold tillgång. Föreningen har gjort nästan alla stora renoveringar som kan behövas och ändå hålls avgiften på en låg nivå. Föreningen innehar också ett torg med lokaler som hyrs ut till restauranger, mäklare och frisör som även det bringar extra pengar i kassan.

Dessutom bor du i ett lugnt och tryggt område men med endast ett par minuter till pendeltåget och centrum. En kort cykeltur eller promenad bort finner du expansiva Barkarbystaden med allt du kan tänkas behöva. I framtiden kommer även stadsdelen Veddesta samt tunnelbanestation.

Tveka inte att slå till på denna drömlägenhet!

Visa mer
Slutpris

2 325 000 SEK

Ansvarig mäklare

Philip Sandberg

Reg. fastighetsmäklare / Kontorschef

Vi tar hjälp av cookies för att tillhandahålla våra tjänster. Genom att använda denna webbplats godkänner du att vi använder cookies.

Balkong

Kök

Vardagsrum

Hall

Sovrum

Badrum

Områdesbilder

Planlösning

Flygarvägen 10