Såld villa på Stereovägen 5 i Järfälla
Järfälla

Stereovägen 5

Familjevänlig villa i naturnära område. Möjlighet till flera rum, stor trädgård och garage!

Såld

Familjevänlig villa i naturnära område. Möjlighet till flera rum, stor trädgård och garage!

Välkommen till denna förtjusande villa om rymliga 131 kvadratmeter som erbjuder en härlig blandning av charm, praktiska ytor och härligt lummig grönska. Denna villa är belägen på en lugn återvändsgata, vilket ger en så gott som trafikfri, och rofylld miljö med närhet till naturen. Här bor ni i ett av Järfällas absolut lugnaste, tystaste och mest naturnära områden. Särskilt imponerande är närheten till det natursköna friluftsområdet Görvälns naturreservat som ligger vid Mälaren. Hit promenerar ni på endast några få minuter genom den lummiga skogen. Görvälns slott ligger en kort promenad bort över de öppna fälten där ni möter röda torp, mindre skogsområden och betande får, vilket skapar känslan av en lantlig idyll.

I detta hem finner ni generösa och inbjudande sällskapsutrymmen, inklusive ett rymligt vardagsrum med gott om plats för soffgrupp eller annat möblemang. Dessutom finns möjligheten att skapa flera sovrum, vilket gör det möjligt att anpassa detta hus för just din familjs behov. Ett stort kök i kombination med en rymlig matsalsdel möjliggör umgänge i form av större middagar eller fester. Från köket nås ett härligt uterum, från vilket ni kan gå direkt ut på husets altan. Den generösa träbelagda altanen med nedgrävd pool förlänger din levnadsyta utomhus, och skapar en perfekt plats för både avkoppling och underhållning. Här finns även ett garage, en uppfart med plats för två bilar och en friggebod som kan nyttjas som hemmakontor, förvaring, gästrum eller ett eget utrymme för tonårsbarn. Den stora och lättskötta tomten erbjuder utrymme för lek, odling eller övriga ändamål, vilket är perfekt för barnfamiljer.

Trots den lantliga känslan i omgivningen så befinner ni er endast en kort promenad ifrån närmaste busshållplats. Med bussen tar det endast några få minuter till Jakobsbergs station, där det avgår flertalet bussar samt pendeltåg mot såväl Bålsta som Nynäshamn. Till T-centralen tar pendeltåget endast 19 minuter. Endast några kilometer bort ligger dessutom Barkarbys handelsområde, där ni med enkelhet kan handla allt som behövs, då det är ett av Sveriges största handelsplatser. Där ligger bl.a. Ica Maxi, IKEA, Bauhaus, Dollarstore, Elgiganten, Stockholm Quality Outlet, m.m.

Önskar ni ett lugnt liv på landet, samtidigt som ni vill ha närheten till kommunikationer, skolor, jobb och bekvämligheter så är detta hus det ni letar efter! Välkomna att kontakta mäklaren för mer information och visning!

Visa mer
Slutpris

4 860 000 kr

Ansvarig mäklare

Vi tar hjälp av cookies för att tillhandahålla våra tjänster. Genom att använda denna webbplats godkänner du att vi använder cookies.