Såld lägenhet på Kopparvägen 61 i Kallhäll
Kallhäll

Kopparvägen 61

Trerumslägenhet högt upp i huset, Här kan njuta av en imponerande vidsträckt utsikt!

Såld

Trerumslägenhet högt upp i huset, Här kan njuta av en imponerande vidsträckt utsikt!

Varmt välkommen till denna charmiga trerumslägenhet högt upp i huset, Här kan njuta av en imponerande vidsträckt utsikt och bekvämligheter nära till hands!

Bostaden erbjuder en genomtänkt planlösning med en rymlig gemensam yta för vardagsrum och matplats, ett praktiskt kök med gott om arbetsytor och förvaringsmöjligheter, samt ett helkaklat badrum med golvvärme och handdukstork. Bostaden har även två välproportionerade sovrum, var och en med en rymlig klädkammare i anslutning. Samtliga rum har ljusa väggar som ger en inbjudande atmosfär.

På Kopparvägen bor du med bekvämt avstånd till allt du behöver. En kort promenad bort hittar du mataffärer, restauranger, kaféer, apotek och vårdcentral. Dessutom har du all service nära till hands vid Barkarby handelsplats och IKEA. Trots att du bor så centralt i Kallhäll, har du ändå närhet till Mälarens glittrande vatten, utegym, elljusspår, badstränder och trevliga grönområden där du kan njuta av naturen under avkopplande promenader.

Varmt välkommen!

Visa mer
Slutpris

1 700 000 kr

Ansvarig mäklare

Philip Sandberg

Reg. fastighetsmäklare / Kontorschef

Vi tar hjälp av cookies för att tillhandahålla våra tjänster. Genom att använda denna webbplats godkänner du att vi använder cookies.