Såld villa på Ryttarvägen 19 i Jakobsberg
Jakobsberg

Ryttarvägen 19

Såld

Välkommen till detta charmiga hus om totalt 157 kvm med en fridfull placering i det eftertraktade området Vattmyra!

Här erbjuds en unik möjlighet att bo med bekvämt promenadavstånd till Jakobsbergs centrum, kollektivtrafik, samt förskolor och skolor. Det första som fångar din uppmärksamhet är den generösa hörntomten som omger detta hem. Trädgården är en riktig pärla med god potential för dig som älskar att odla. Här finner du förtjusande vindruvsbuskar och ett välmående äppelträd, vilka båda bjuder på en rik skörd när säsongen är inne. Ett garage erbjuder både praktisk förvaring och skydd för din bil, och i trädgårdens hjärta finner du en härlig pool omgiven av ett soligt trädäck. Detta blir platsen där du kan njuta av svalkande dopp och avkoppling under solens strålar.

Husets interiör bjuder på en genomtänkt planlösning med öppna och rymliga ytor som flödar in i varandra. Det öppna utrymmet ger en känsla av rymd och inbjudande atmosfär. Vardagsrummet erbjuder gott om plats för umgänge framför den öppnaspisen. Från vardagsrummet når du även det generösa uterummet. Köket är modernt och välutrustat, med tillräckligt med utrymme för matlagning och samvaro. Huset erbjuder tre sovrummen och är perfekta för en familj. Det finns även en separat ingång till det nedre planet med en liten hall och ett arbetsutrymmen perfekt för dig som har ett eget företag eller behöver ett separat gästutrymme. De två badrummen har blivit renoverade och har hög standard, vilket bidrar till både komfort och stil. Detta hus bjuder in till avkoppling och gemenskap och gör det enkelt att njuta av alla livets stunder.

Välkommen hem till denna pärla i Vattmyra!

Visa mer
Slutpris

5 100 000 kr

Ansvarig mäklare

Philip Sandberg

Reg. fastighetsmäklare / Kontorschef

Vi tar hjälp av cookies för att tillhandahålla våra tjänster. Genom att använda denna webbplats godkänner du att vi använder cookies.