Såld villa på Plommonvägen 60 i Viksjö
Viksjö

Plommonvägen 60

Hemtrevlig villa i ostört läge mot allmänning!

Såld

Hemtrevlig villa i ostört läge mot allmänning!

Varmt välkomna till Plommonvägen i Viksjö, Här välkomnas du av en härlig framsidan med stil och charm. Framsida erbjuder en välskött liten trädgård med stenlagd uteplats som skapar en inbjudande känsla. Husets baksidan gränsar mot en allmänningen och skapar en fridfull och avskild atmosfär, perfekt för barnens lek och spring. Den ostörda placeringen på baksidan skapar en idyllisk utomhusmiljö där du kan uppleva avkoppling och glädje i din egen privata oas.

Interiört är huset välplanerat och renoverat. Här erbjuds en rymlig sällskapsyta, fyra sovrum, två badrum och en tvättstuga, vilket gör det till det perfekta hemmet för en större familj.

Viksjö är en härlig plats för barnfamiljer och för dom som gillar att vara ute i naturen. Görväln naturreservat, som är populärt för friluftsbad, motionsspår och skidåkning. Varma dagar tar man cykeln ned till Sandviksbadet eller Lövstabadet för ett dopp. I närheten finns även det lokala restaurangutbudet för den som vill ta med sig god mat hem. För de som är intresserade av golf, finns Viksjö GK bara några steg bort. Här kommer du aldrig att sakna aktiviteter eller möjligheter till fritidsintressen.

Utförda renoveringar och investeringar i huset:
luftvärmepump 2016.
Altan 2017.
Ommålning av tak, väggar och trapp på nedervåningen 2017.
Duschrum 2017.
Badrum 2016.
Golv i sovrum 3,4 samt hall 2017.
Skiljevägg mellan kök och sovrum 2020.
Målning hall 2022.
Nya rumsdörrar 2023.

Visa mer
Slutpris

4 765 000 kr

Ansvarig mäklare

Philip Sandberg

Reg. fastighetsmäklare / Kontorschef

Vi tar hjälp av cookies för att tillhandahålla våra tjänster. Genom att använda denna webbplats godkänner du att vi använder cookies.