Såld kedjehus på Stuterivägen 10 i Jakobsberg
Jakobsberg

Stuterivägen 10

Såld

- Kedjehus i trygg BR-form
- Energiklass B
- Solceller
- Perfekt för barnfamiljen
- Närhet till naturområden
- Närhet till centrum & kommunikationer

Nu finns möjligheten att förvärva ett hem i toppklass!

Varmt välkommen till Stuterivägen 10 och detta moderna kedjehus med två plan som väntar på att fyllas med familjeliv.

På entréplanet möts ni av en stor välkomnande hall med gott om förvaring. Från hallen flödar sömlöst ett ljust parkettgolv från Kährs med vattenburen golvvärme samt ljust målade väggar som skapar en enhetlig och ombonad känsla. De sociala ytorna är samlade på nederplan för att främja gemenskap och samvaro. Här finns ett stort och stilrent kök från Ballingslöv som inspirerar till matlagning. Med smart förvaring och stora arbetsytor blir det en favoritplats för hemmakocken. I öppen planlösning mot köket ligger det fantastiska vardagsrummet, lyft blicken och du möts av en imponerande takhöjd. De generösa fönsterpartierna släpper in naturligt solljus som fyller varje hörn av rummen och skapar en varm och inbjudande atmosfär. Här finns perfekta sällskapsytor samt yta för matplats och under de varma dagarna flyttas middagen enkelt ut till den stora uteplatsen med träaltan och gräsmatta. Den stora gräsmattan är perfekt för barn med lek och bus i kroppen!

Vidare till framsidan kan du njuta av solens strålar från förmiddag till sen kväll. Med en generös yta för loungedel har du möjligheten att skapa din egen avslappningshörna utomhus, perfekt för att njuta av soliga dagar eller lugna kvällar. På framsidan parkerar du bilen bekvämt i carporten som ger plats till tre bilar. Längst in i carporten hittar du ett förråd som ger extra förvaringsmöjligheter.

En vacker trappa leder er upp till övreplan. Här väntar tre lättmöblerade och mysiga sovrum, ett generöst tilltaget allrum som enkelt kan byggas om till ett fjärde sovrum samt ännu ett badrum av absolut högsta klass. I detta hus behöver du inte oroa dig om förvaring, klädkammaren på övreplan ger generöst med utrymme om inte tala om den stora vinden! Detta arkitektritade hus är skickligt designat för att skapa en perfekt balans mellan funktion och estetik. Från det vackra flödet mellan rummen till de eleganta och estetiskt tilltalande materialvalen, vartenda beslut är genomtänkt för att skapa en fantastisk helhet. På varje hus finns även solpaneler som omvandlar energi till elektricitet.

Välkommen hem!

Visa mer
Slutpris

5 350 000 SEK

Ansvarig mäklare

Vi tar hjälp av cookies för att tillhandahålla våra tjänster. Genom att använda denna webbplats godkänner du att vi använder cookies.

Kök

Vardagsrum

Matplats

Uteplats

Framsida

Badrum - entreplan

Hall nedre plan

Hall övre plan

Allrum

Sovrum 1

Sovrum 2

Sovrum 3

Badrum - övre plan

Vind

Växthus

Övriga bilder

Planlösning

Planritning 1

Planritning 2