Såld radhus på Andebodavägen 26 i Viksjö
Viksjö

Andebodavägen 26

Attraktivt BR-radhus med 4 sovrum

Såld

Attraktivt BR-radhus med 4 sovrum

Accepterat pris! Ring för privatvisning. Det är många som har väntat på att ett av dom här radhusen ska bli till salu och det är lätt att förstå varför. Dom som bor här har bott länge och trivs väldigt bra, därför är det sällan något liknande till salu, så missa inte denna möjlighet. Radhuset har en soldränkt framsida, med en stor altan med plats för loungehörna. På baksidan finns en mysig uteplats, perfekt för en middag i kvällssolen. För barnfamiljen finns det gott om lekkamrater till barnen i området. Invändigt präglas bostaden av ett generöst ljusinsläpp. Den genomtänkta planlösningen erbjuder kök, vardagsrum och badrum/tvättstuga på entréplanet, och 4 sovrum av bra storlek på övre plan. En parkeringsplats ingår i avgiften! Om man önskar hyra en till kan man göra det för 299kr/mån (ev kö kan förekomma).

Området är barnvänligt med närhet till allt du kan tänkas behöva! Invid huset finns en busshållplats som enkelt tar dig till Jakobsberg centrum. Ett stenkast från bostaden finns Viksjö centrum med bland annat Ica kvantum, systembolaget, vårdcentral, restauranger, caféer m.m. I närheten finns även flertalet förskolor att välja mellan, samt Viksjöskolan bakom bostaden som erbjuder årskurs 5-9.

Visa mer
Slutpris

3 250 000 SEK

Ansvarig mäklare

Vi tar hjälp av cookies för att tillhandahålla våra tjänster. Genom att använda denna webbplats godkänner du att vi använder cookies.

Fasad

Exteriör framsida

Exteriör baksida

Vardagsrum

Hall

Kök

Badrum - entreplan

Hall på övre plan

Badrum - övre plan

Sovrum 1

Balkong

Sovrum 2

Sovrum 3

Sovrum 4

Planlösning

Nedre plan

Övre plan