Såld lägenhet på Nibblevägen 6A i Jakobsberg
Jakobsberg

Nibblevägen 6A

Såld

Accepterat pris!

Vi tar hissen högst upp i huset till våning tre av tre. Väl inne i bostaden välkomnas du av ett härligt ljus tack vare de stora fönsterpartierna samt att bostaden är genomgående. Vidare in i bostaden löper träparkett över hela bostaden. Från hallen välkomnas du av det exklusiva och moderna köket med vita skåpsluckor, grå bänkskiva mot vitt kakel ovan. Här erbjuds goda förvaringsmöjligheter i över- och underskåp. Dessutom erbjuds ett välutrustat kök med kyl/frys, häll, ugn, fläkt samt integrerad diskmaskin. Efter en passage förbi badrummet kommer vi till vardagsrummet och utgång till bostadens stora balkong med dess trevliga eftermiddagssol, här slår vi oss gärna ner och njuter av solen till sentimmarna! I sovrummet får man enkelt plats med dubbelsäng samt tillhörande möblemang. Även här finns det goda förvaringsmöjligheter med garderober och den stora klädkammaren. Toppfräscht och helkaklat badrum med stora vita kakelplattor på väggen samt snyggt mörkgrått klinkergolv. I badrummet finns det kombinerad tvätt- och torktumlare från Siemens. Ovanför finns en platsbyggd bänkskiva och väggmonterade skåp. I övrigt är badrummet utrustat med WC, duschhörna med snygg glasvägg, kommod samt vägghängt spegelskåp med belysning.

Brf Brandstationen ligger strax intill Jakobsberg Centrum. Det är nybyggt och fräscht in i minsta kvadrat och placerat i en levande stadsdel, nära skolor, caféer, restauranger, butiker, simhall och gym och pendeltåget – som tar dig till city på nolltid. På nära gångavstånd ligger även Järvafältet med åkrar, ängar, badsjöar och svampskogar. Föreningen består av tre huskroppar kring en stor, trivsam innergård i en arkitektur som överraskar med nivåskillnader, djärva vinklar och varierande materialval. Exteriörerna i grått och rött tegel har inslag av trä och glas. Som pricken över i:et finns en gemensam takterrass på toppen av kvarterets torn. Från denna entré kan du också ta hissen rätt ner till garaget.

Kontakta gärna mäklaren för privat visning.

Visa mer
Slutpris

2 000 000 kr

Ansvarig mäklare

Philip Sandberg

Reg. fastighetsmäklare / Kontorschef

Vi tar hjälp av cookies för att tillhandahålla våra tjänster. Genom att använda denna webbplats godkänner du att vi använder cookies.