Såld lägenhet på Engelbrektsvägen 26A i Jakobsberg
Jakobsberg

Engelbrektsvägen 26A

Välplanerad och trivsam 3a i välordnad och omtyckt 55+ förening!

Såld

Välplanerad och trivsam 3a i välordnad och omtyckt 55+ förening!

Varmt välkommen till denna välplanerade och trivsamma gavellägenhet belägen i en välordnad och omtyckt 55+ förening.

Innanför ytterdörren välkomnas ni av en rymlig hall. Hatthyllan tar hand om ytterkläderna och i den stora klädkammaren finns plats för ytterligare förvaring. När ni kliver in i bostaden märker ni av dess genomtänkta planlösning, denna gavellägenhet har stora fönsterpartier i tre väderstreck som ger ett fantastiskt ljusinsläpp! Ytorna är öppna och gästvänliga. I det praktiska köket finns det utrymme för matplats där trevliga middagar kan avnjutas med familj och vänner. Vardagsrummet erbjuder även stora sociala ytor samt plats för soffgrupp och övrigt möblemang. Från rummet finns utgången till bostadens pärla, den fantastiska uteplatsen! Den grönskande gräsmattan och rabatten ger möjligheten att odla egna blommor och växter. Här kan ni skapa din alldeles egna oas! Efter en eftermiddag i trädgården kan ni sedan sitta i solens värmande kvällsstrålar på altanen.

Bostaden erbjuder i övrigt två rofyllda sovrum och ett stort badrum. Medföljande förråd finns smidigt placerat på entréplan, lika så tvättstugan. Samtidigt finns här allt det där som underlättar i vardagen – bra förvaring, modern komfort samt rymliga och lättmöblerade rum där varje kvadratmeter befinner sig på rätt ställe.

Detta seniorboende är familjärt och omtyckt, samt bjuder på många gemensamma aktiviteter och möjligheter till social samvaro. Här har ni tillgång till en mängd olika bekvämligheter såsom en gemensam föreningslokal, gästrum, tvättstuga, tillgång till trädgårdsredskap och ett miljörum/avfallssorteringsrum. Från bostaden har ni lagom långt till allt väsentligt. Inom 1 km finns centrum med butiker och restauranger, vårdcentral, tandläkare, apotek och sjukhus. I centrum ligger pendeltåg och busstation. Utanför bostaden finns även en vinkbuss som tar er både till centrum och sjukhus. I närheten ligger även Mälarlandskapet och Järvafältet. Här kan man ströva i skog och mark eller sätta sig vid Café Säby gård och ta en fika med familj och vänner!

Välkommen hem!

Visa mer
Slutpris

1 845 000 kr

Ansvarig mäklare

Vi tar hjälp av cookies för att tillhandahålla våra tjänster. Genom att använda denna webbplats godkänner du att vi använder cookies.

Uteplats

Vardagsrum

Kök

Sovrum 1

Sovrum 2

Hall

Badrum

Övriga bilder

Brukets skidbacke och downhillbana

Nära Barkarbyoutlet

Görvälns slott

Nära till natur och sjöar

Viksjö GK

Jakobsbergs station

Järvafältets djur och natur

Planlösning

Planritning