Såld lägenhet på Källtorpsvägen 11 i Kallhäll
Kallhäll

Källtorpsvägen 11

Centralt belägen insynsfri lägenhet med social öppen planlösning, balkong och milsvid utsikt!

Såld

Centralt belägen insynsfri lägenhet med social öppen planlösning, balkong och milsvid utsikt!

Högt upp i huset i ett av Kallhälls mest attraktiva lägen ligger denna strålande ljusa lägenhet med nybyggnadskänsla. I lägenheten kan du njuta av fantastisk milsvid utsikt i tre väderstreck. Från vardagsrummet och köket sträcker sig utsikten över Kallhäll och ut mot Järvafältets naturreservat, medan man i sovrummet kan avnjuta fantastiska solnedgångar över Mälarens glittrande vatten.

Planlösningen i denna lägenhet är välplanerad in i det sista - allt ifrån sovrummens placering, till den öppna planlösningen mellan kök och vardagsrum. Generösa och öppna ytor, tillsammans med stora fönster, en balkong med fritt sydostläge och fantastisk utsikt, ger en känsla av rymd och öppenhet, vilket skapar en trevlig atmosfär i lägenheten. Den öppna planlösningen mellan kök och vardagsrum är utformat för att vara fritt och välkomnande, vilket ger möjlighet för alla att vara delaktiga i matlagningen och sociala aktiviteter, samtidigt som det skapar en känsla av gemenskap över rummen. De privata ytorna, såsom sovrum och badrum, är placerade bort från de sociala ytorna för att ge en känsla av integritet och lugn, vilket också ger möjlighet till avkoppling och avskildhet då det önskas. För den som uppskattar en smidig och behaglig vardag så är bostaden dessutom genomgående utrustad med tillval i form av vitvaror av högsta kvalité.

Trots lägenhetens tysta, ostörda och högt belägna läge så bor du mitt i Kallhälls centrum. Så fort du kliver utanför dörren har du tillgång till allt du behöver, bl.a. mataffärer, restauranger, vårdcentral, folkets hus, skola, förskola, varierade idrottsmöjligheter samt väldigt goda kommunikationer med frekventa avgångar av pendeltåg och bussar. Du har även närhet till naturområden, strandpromenad samt flertalet badstränder. För den som vill ha en perfekt balans mellan stadsliv och natur är detta verkligen ett drömboende!

Visa mer
Slutpris

2 700 000 kr

Ansvarig mäklare

Vi tar hjälp av cookies för att tillhandahålla våra tjänster. Genom att använda denna webbplats godkänner du att vi använder cookies.