Såld radhus på Trålargränd 7 i Viksjö
Viksjö

Trålargränd 7

Radhus med alla bekvämligheter du kan önska dig i trygg och välskött bostadsrättsförening!

Såld

Radhus med alla bekvämligheter du kan önska dig i trygg och välskött bostadsrättsförening!

Varmt välkommen till Trålargränd 7 och detta familjevänliga radhus. Här kan du njuta av tryggheten i en välskött bostadsrättsförening med alla bekvämligheter du kan önska dig. Brf Glädjen är en stabil förening som genomgick en ombildning 2013. Det intressanta är att det fortfarande finns hyresrätter kvar i föreningen, vilket faktiskt utgör en dold ekonomisk tillgång. Detta gör det verkligen till en smart investering för framtiden.

Radhuset erbjuder tre rymliga sovrum på övre plan, perfekt för att rymma hela familjen. Det finns även en klädkammare för att underlätta förvaringen samt ett bekvämt badrum. Det som gör detta radhus unikt är det extra sovrummet på nedre plan, vilket ger extra flexibilitet och utrymme. Här finner du även ett modernt kök och vardagsrum med en härlig öppen planlösning samt en separat WC för extra bekvämlighet.

Du kommer att älska de två trädäckade altanerna, en på framsidan och en på baksidan av huset. Du kan välja mellan att njuta av morgonsolen på framsidan med din kopp kaffe eller koppla av på den grönskande uteplatsen på baksidan med eftermiddagssolen.

Området runt Trålargränd 7 har allt du kan tänkas behöva. Det finns förskolor och skolor i närheten för de små i familjen. Viksjö centrum erbjuder ett brett utbud av faciliteter, inklusive en välsorterad Ica-butik, restauranger, systembolag och en vårdcentral. Med bussar bara några meter från bostaden är kommunikationerna utmärkta och tar dig smidigt till Jakobsberg och pendeltåget, vilket gör det enkelt att pendla eller ta sig runt i området.

För naturälskare är området runt Trålargränd 7 en dröm. Här finns flera vackra badplatser att välja mellan, perfekta för avkoppling och sommaraktiviteter. För den som gillar att springa eller promenera finns även ett elljusspår i närheten där du kan njuta av frisk luft och motion.

Visa mer
Slutpris

3 485 000 kr

Ansvarig mäklare

Philip Sandberg

Reg. fastighetsmäklare / Kontorschef

Vi tar hjälp av cookies för att tillhandahålla våra tjänster. Genom att använda denna webbplats godkänner du att vi använder cookies.