Såld lägenhet på Rondellen 19 i Kallhäll
Kallhäll

Rondellen 19

Välplanerad och trivsam 1:a med balkong!

Såld

Välplanerad och trivsam 1:a med balkong!

Varmt välkommen till denna ljusa och hemtrevliga 1a med närhet till allt!

När du kliver innanför dörren välkomnas du av ett hem med en trivsam planlösning och ett genomgående generöst ljusinsläpp. Från de stora fönsterpartierna flödar ljuset in i bostaden och skapar en fantastisk rymd. Vidare in i bostaden möts du av det rymliga allrummet. En soffgrupp, säng och middagsbord är inga problem i denna lägenhet. Färgskalan är genomgående satt i ljusa toner vilket skapar en ombonad och hemtrevlig känsla. Från allrummet finns utgången till den härliga och insynsfira balkongen där solens första strålar kan avnjutas med morgonkaffet i handen. Här finns plats för ett bistro set, blommor och växter. En plats för dig att skapa din egna lilla oas! Under sommartid växer sig en vacker och lummig lövskog utan för fönstret som skapar en insynsskyddad och privat utsikt från lägenheten.

Intill allrummet ligger det stilfulla köket som erbjuder gott om förvaring bakom vita skåpluckor. Här finns stora arbetsytor där många goda middagar kan lagas och sedan avnjutas med familj och vänner! Samtidigt finns i bostaden ett helkaklat badrum, bra förvaring, modern komfort samt en rymlig och lätt möblerad lägenhet där varje kvadratmeter befinner sig på rätt ställe.

Föreningen har en lummig inbjudande innergård, här har man en härlig gårdsmiljö som byggdes och planerades på 50-talet. Tallar, gröna dungar, vitsippor och annan trivsam växtlighet, skänker gården lugn och stillhet. Här finns en stor gräsmatta, grillplatser och fotbollsplan. Det finns även lekplatser, sandlåda och gungor, hammock och stort schackbräde.

På Rondellen bor du med närhet till allt du kan tänkas behövas. En kort promenad bort når man mataffär, restauranger och café, apotek, vårdcentral m.m. Du bor även nära all service vid Barkarby handelsplats och IKEA. Trots att man här bor så centralt som det går i Kallhäll, bor man ändå ett stenkast från Mälarens glittrande vatten, utegym, elljusspår, badstränder och trevliga grönområden där du kan njuta av höstens vackra färger i de mysiga promenadstråken!

Visa mer
Slutpris

1 395 000 kr

Ansvarig mäklare

Vi tar hjälp av cookies för att tillhandahålla våra tjänster. Genom att använda denna webbplats godkänner du att vi använder cookies.

Allrum

Kök

Balkong

Hall

Badrum

Innergård

Exteriör

Planlösning

Planritning Rondellen 19