Såld lägenhet på Ulvsättragränd 5 i Kallhäll
Kallhäll

Ulvsättragränd 5

Kvadratsmart 1,5a med härlig uteplats!

Såld

Kvadratsmart 1,5a med härlig uteplats!

***ACCEPTERAT PRIS!*** - KONTAKTA ANSVARIG MÄKLARE FÖR VISNINGSTID

Hjärtligt välkommen till denna ljusa och fina 1,5a. Här bor du i ett väldigt mysigt kvarter med bekväma och moderna boenden som ligger både natur- och sjönära. När du kliver innanför dörren välkomnas du av ett hem med en trivsam planlösning och ett genomgående generöst ljusinsläpp. Från de stora fönsterpartierna flödar ljuset in i bostaden och skapar en fantastisk rymd, ett parkettgolv sträcker sig genom hela lägenheten, likaså ljust målade väggar vilket skapar en ombonad och hemtrevlig känsla!

Vidare in i lägenheten stiger du in i ett luftigt och inbjudande vardagsrum med plats för både soffa och matsalsmöbel. Vardagsrummet ligger i social öppen planlösning mot köket och ger goda möjligheter till fri möblering och plats för trevligt umgänge. Det stilfulla köket erbjuder gott om förvaring bakom vita skåpluckor. Här finns stora arbetsytor där många goda middagar kan lagas och avnjutas med familj och vänner. Från kök och vardagsrum når du den stora tredäckade uteplatsen omgärdad av rabatter och tujor. Uteplatsen är en given favoritplats i bostaden, här finns plats för loungegrupp och grill där man gärna hänger sommartid! Bostaden giver även en rofull och rymlig sovalkov i perfekt storlek, ett fräscht helkaklat badrum samt gott om förvaring i flertalet garderober.

På Ulvsättragränd bor du med närhet till allt du kan tänkas behöva. En kort promenad bort når du Kallhällscentrum med mataffär, restauranger, café, apotek, vårdcentral m.m. För den som gillar att träna finns både Friskis och Svettis vid Bolinder Strand och Forma träningscenter ovanför vårdcentralen. Intill centrum finner du pendeltågsstationen och busshållplatser. Pendeltåg till Odenplan tar ca 20 minuter och till Stockholms C är restiden ca 25 min.

Här bor du även granne med Mälarens glittrande vatten, utegym, elljusspår, badstränder och trevliga grönområden där du kan njuta av naturen i de mysiga promenadstråken. Till Kallhällsparken kan man ta med sig sina vänner för att spela kubb, brännboll eller ha en picknick!

Välkommen hem!

Visa mer
Slutpris

1 545 000 SEK

Ansvarig mäklare

Vi tar hjälp av cookies för att tillhandahålla våra tjänster. Genom att använda denna webbplats godkänner du att vi använder cookies.

Vardagsrum

Kök

Uteplats

Sovalkov

Badrum

Hall

Exteriör

Områdesbilder

Planlösning

Ulvsättragränd 5 - Planritning