Såld lägenhet på Ulvsättragränd 10 i Kallhäll
Kallhäll

Ulvsättragränd 10

Äntligen en av de större 2orna till salu i huset med 10 kvm balkong!

Såld

Äntligen en av de större 2orna till salu i huset med 10 kvm balkong!

*ACCEPTERAT PRIS!*
Varmt välkomna till Ulvsättragränd 10 och denna ljusa och välplanerade 2a

Här bor ni i ett väldigt mysigt kvarter med bekväma och moderna boenden i grönskande omgivningar. När ni kliver innanför dörren välkomnas ni av ett hem med en trivsam planlösning och ett genomgående generöst ljusinsläpp. Från de stora fönsterpartierna flödar ljuset in i bostaden och skapar en fantastisk rymd.

Vidare in i bostaden möts ni av det stilfulla köket som erbjuder gott om förvaring bakom vita skåpluckor. Här finns en köksö och stora arbetsytor där många goda middagar kan lagas och avnjutas med familj och vänner. Köket ligger i social öppen planlösning mot vardagsrummet och ger goda möjligheter till fri möblering och plats för trevligt umgänge. En rejäl soffgrupp och ett stort middagsbord är inga problem i denna lägenhet. Från vardagsrummet nås bostadens pärla, den härliga balkongen på hela 10 kvm i fritt läge. Här finns plats för en loungegrupp, bord, blommor och växter. En plats för er att skapa er egna lilla oas!

I övrigt erbjuder bostaden ett rofyllt sovrum i perfekt storlek, ett helkaklat modernt badrum med bekvämligheter som tvättmaskin och torktumlare. Det finns även gott om förvaring genom flertalet garderober, samt en stor klädkammare.

På Ulvsättragränd bor ni med närhet till allt ni kan tänkas behöva. En kort promenad bort når ni Kallhälls centrum med mataffärer, restauranger, café, apotek, vårdcentral m.m. För de som gillar att träna finns både Friskis och Svettis vid Bolinder Strand och Forma träningscenter ovanför vårdcentralen. Intill centrum finner ni pendeltåg- och busstation. Pendeltåg till Odenplan tar ca 20 minuter och till Stockholms C är restiden ca 25 min. Här bor ni i parken och är grannar med Mälarens glittrande vatten, utegym, elljusspår, badstränder och trevliga grönområden där ni kan njuta av naturen i de mysiga promenadstråken. Till Kallhällsparken kan man ta med sig vänner och familj för att spela kubb, brännboll eller ha en picknick!

Välkomna hem!

Visa mer
Slutpris

2 175 000 kr

Ansvarig mäklare

Vi tar hjälp av cookies för att tillhandahålla våra tjänster. Genom att använda denna webbplats godkänner du att vi använder cookies.