Såld lägenhet på Aspnäsvägen 18 i Jakobsberg
Jakobsberg

Aspnäsvägen 18

Välplanerad och rymlig 2:a med fantastiskt läge och närhet till centrum, natur, sport- och fritid!

Såld

Välplanerad och rymlig 2:a med fantastiskt läge och närhet till centrum, natur, sport- och fritid!

Välkomna till denna fantastiska 2:a med ett idealiskt läge med närhet till både centrum och natur! Lägenhetens planlösning är optimalt planerad och består av ett sovrum, badrum, vardagsrum, hall med förvaring samt kök med stor matplats. Det generösa ljusinsläppet genom stora fönster är en fin detalj som ger lägenheten en ljus och luftig känsla. En härlig blandning av ljusa och färgglada ytskikt i slittåligt vintagematerial, samt detaljer i form av stuckaturer, armaturer och spotlights pryder denna pärla till lägenhet och gör den charmigt unik. Badrummet har genomgått en totalrenovering i samband med stambyte under maj-juli 2023, vilket innebär att den boende precis fått ett sprillans nytt badrum av modern standard.

Föreningen HSB BRF Aspnäs är en attraktiv förening med god ekonomi och mycket sysselsättning för de boende. I föreningen finns det tillgång till bastu, minigolf, gym, tennisbana, bordtennis, dart, boule, hobbylokaler och annat som gör det möjligt för medlemmarna att ha en aktiv och varierande fritid.

Inom gångavstånd nås Jakobsbergs centrum där det finns tillgång till flertalet butiker-, restauranger, systembolag, vårdcentral, apotek och annan närservice. Där finns även tillgång till både pendeltågsstation och busstation, vilket gör det enkelt att ta sig runt i Stockholm och utforska olika delar av staden. Pendeltåget från Jakobsbergs station tar 19 minuter till Stockholms Central. För den bilberoende finns dessutom snabb och smidig access till E18/E4. I närheten finns också en rad olika sport- och fritidsanläggningar vilket ger möjlighet till en mängd olika aktiviteter för både vuxna och barn. Det är även nära till all form av shopping på Barkarbystadens handelsplats, samt till naturen i Görvälns- och Järvafältets naturreservat.

Visa mer
Slutpris

1 800 000 SEK

Ansvarig mäklare

Vi tar hjälp av cookies för att tillhandahålla våra tjänster. Genom att använda denna webbplats godkänner du att vi använder cookies.

Kök

Badrum

Vardagsrum

Sovrum

Hall

Exteriör

Föreningen

Planlösning

Planritning