Såld lägenhet på Kvarnplan 1 i Jakobsberg
Jakobsberg

Kvarnplan 1

Såld

Välplanerad 1a högst upp i huset! När du kommer in i bostaden möts du av lägenhetens pentry, här har du kyl och frys, häll och diskhon. Direkt till vänster är badrummet, renoverat för enstaka månader sedan i samband med föreningens stambyte. Badrummet är utrustat med WC, handfat, förvaring och badkar. Rakt fram i bostaden kommer vi till vardagsrummet som har en underbar milslång fri utsikt utan insyn. Vardagsrummet är rymligt och har plats för större möblemang och säng. Här sätter fantasin gränserna för hur du vill möblera! Utöver lägenhetens underbara egenskaper tillkommer ett större förråd och matkällarförråd till bostaden. Varje våningsplan i bostadshuset har en tvättstuga inklusive källarplan. Föreningen tillhandahåller också bastu, en fantastisk takterrass, festlokal med fri uthyrning till medlemmar, hobbyrum, pingisrum, cykelrum och ett eget garage.

I samma byggnad som lägenheten har du naprapat, sjukgymnast och Kvarnen förskola som är populär och omtalad. Direkt utanför porten finner du restauranger och frisör men även omtyckta Jakobsbergskyrkan. I föreningen finns det gott om parkeringsplatser utomhus, inomhus i garaget under gården samt gästparkeringar men även möjligheter till cykelparkering utanför porten eller i källaren. Cirka 2 minuter från bostaden ligger Kvarnen skola samt Montessoriskolan. Cirka 5 minuter från bostaden har du Jakobsberg sporthall, simhall, ishockey, tennis, padel och mycket mer!

Endast en minut till Jakobsbergs centrum som är ett populärt centrum. Där hittar man nästan allt man kan tänkas behöva. I den inglasade gallerian finns ett 100-tal butiker, mataffärer och systembolaget. I centrum finns också flera restauranger, konditori, skräddare, frisörer, banker, bibliotek, apotek, folktandvård, sjukhus, postservice och närpolis. Strax utanför centrala Jakobsberg ligger Barkarby Handelsplats som växer hela tiden. Här finns bland annat IKEA, Bauhaus, Kapp Ahl, Lindex, Elgiganten, Plantagen, Max-hamburgeria, Rusta, Skopunkten och Stockholm Quality Outlet.

Till Pendeltågsstationen är det enstaka sekunder och meter då det ligger precis intill med gångvägen dit direkt utanför lägenhetshusets port. Pendeltåget går mellan Nynäshamn och Bålsta. Pendeltåg från Jakobsberg går 4-8 ggr per timme. Tåget tar 19 minuter till Stockholm central. Det finns också en busstation med bussar som trafikerar norra och västra delen av Stockholm. Till Stockholm city är det ca 20 km, med bil tar man E18.

Här kan du bo och trivas i många år, varmt välkommen att kontakta mig för personlig visning!

Visa mer
Slutpris

1 090 000 SEK

Ansvarig mäklare

Alvin Ahlén

Reg. Fastighetsmäklare

Vi tar hjälp av cookies för att tillhandahålla våra tjänster. Genom att använda denna webbplats godkänner du att vi använder cookies.

Vardagsrum

Badrum

Pentry

Fasad

Terrass

Bastu

Områdesbilder

Planlösning

Planritning Kvarnplan 1