Såld lägenhet på Kopparvägen 16 i Kallhäll
Kallhäll

Kopparvägen 16

Fantastiskt stor och charmig 1:a, högst upp i huset! Möjlighet att göra om till en 2:a!

Såld

Fantastiskt stor och charmig 1:a, högst upp i huset! Möjlighet att göra om till en 2:a!

ACCEPTERAT PRIS! Kontakta mäklaren för visning.
Varmt välkomna till denna charmiga vindsvåning som är perfekt för den som söker en mysig och praktisk bostad med en unik atmosfär! Med en yta på hela 48,5 kvadratmeter erbjuder denna stora 1:a en rymlig och luftig känsla, samtidigt som snedtaken erbjuder extra karaktär. När du kliver in genom dörren möts du av en öppen planlösning som integrerar vardagsrum, kök, matplats och sovdel, vilket skapar en modern och flexibel livsstil där utrymmet kan anpassas efter dina behov och preferenser.

Området kring Kopparvägen i Kallhäll tillhör en trevlig del av Järfälla kommun, där du har närhet till allt som kan önskas. I det intilliggande Kallhäll centrum finns det all tänkbar närservice i form av mataffär, restauranger, bibliotek, vårdcentral m.m. Trots närheten till centrum så är det även nära till grönområden och strandpromenad med badplatser. Kallhäll har även goda kommunikationsmöjligheter med såväl pendeltåg som buss.

Visa mer
Slutpris

1 350 000 SEK

Ansvarig mäklare

Vi tar hjälp av cookies för att tillhandahålla våra tjänster. Genom att använda denna webbplats godkänner du att vi använder cookies.

Kök

Matplats

Vardagsrum

Hall

Badrum

Exteriör

Övriga bilder

Kallhälls station och centrum

4H-gården vid Ulvsättra

Promenadavstånd till båtklubbar

Strandpromenaden

Bonäsbadet

Kallhällsbadet

Utegym med utsikt!

Strandpromenaden vid Mälaren

Nära fina kulturmiljöer. Görvälns slott

Planlösning

Planritning

Alternativ planritning