Såld villa på Lundavägen 8 i Skälby
Skälby

Lundavägen 8

TRIVSAMT HUS MED POOL OCH STOR TOMT I SKÄLBYS VILLAIDYLL!

Såld

TRIVSAMT HUS MED POOL OCH STOR TOMT I SKÄLBYS VILLAIDYLL!

Drömmen om det charmiga huset, den svalkande poolen och den grönskande stora tomten blir sann här på Lundavägen 8. Mitt i det idylliska villakvarteret finner du denna fina bostadsvilla med bland dom bästa tomterna i hela området på hela 1 571 kvadratmeter, en av få tomter i området som inte har blivit avstyckad. Villan i två plan ligger varmt omfamnad av välmående grönska med härliga ytor i främsta solläge!

Bostaden är väl underhållen och har moderniserats och renoverats under åren, med bevarandet av den charmiga ursprungstilen i fokus. Invändigt erbjuds en optimal planlösning med generösa sällskapsytor, platsbyggd förvaring och idealiska rumsfördelningar. Här finns tre vältilltagna sovrum, två helkaklade badrum och stora ytor för förvaring. Köket är hemtrevligt, stilrent och inspirerar till matlagning. Här finns stora arbetsytor och mycket förvaringsutrymmen i många skåp och luckor. Intill köket finner du vardagsrummet som är ljust och trivsamt. Här står en eldstad som ger extra värme och en mysig stämning under kalla dagar.

Från vardagsrummet öppnar en dubbeldörr upp ut mot uterummet och terrassen i sydväst läge. Här finns allt för det perfekta utelivet med sol hela dagen! Trädgården är omfamnad av den grönskande naturen som gör tomten insynsskyddad under sommarhalvåret och den stora gräsmattan ger gott om utrymme för barnen eller hunden att leka på!

På höjden av tomten står ett elegant växthus. Här kan du skörda dina egna grönsaker och kryddor till de utsökta måltiderna som lagas på grillen eller i köket. Terrassen är rymlig och har gott om plats för ett stort matbord och bekväma stolar. Här kan du bjuda in din familj och vänner för en härlig måltid eller bara sitta och koppla av med en kopp kaffe och en bok. Under varma sommardagar bjuder poolen in till ett uppfriskande dopp. Det finns även ett härlig spabad som du kan njuta av under kalla vinterdagar eller svala sommarkvällar. Under tidig vår och sen höst är uterummet en perfekt plats för att förlänga den varma årstiden och fungerar även som ett extra rum.

Välkommen hem!

Visa mer
Slutpris

5 800 000 kr

Ansvarig mäklare

Vi tar hjälp av cookies för att tillhandahålla våra tjänster. Genom att använda denna webbplats godkänner du att vi använder cookies.