Såld lägenhet på Mäldgränd 1 i Jakobsberg Söderdalen
Jakobsberg Söderdalen

Mäldgränd 1

Såld

Varmt välkommen till Mäldgränd 1 i expansiva Söderdalen!
Denna toppmoderna bostad byggd 2021 ligger högt upp i huset och har en fantastisk utsikt. Lägenheten ligger i ett expansivt läge nära butiker och kommunikationer, vilket gör det enkelt att ta sig runt och med tillgång till allt du behöver. Lägenheten har en härlig balkong som ger möjlighet att njuta av frisk luft och utsikten. Den öppna planlösningen ger ett rymligt intryck och bra möjligheter till att inreda som det passar dig bäst!

När du kommer in i lägenheten möts du av en välplanerad hall med förvaring i platsbyggd garderob. Fortsätter du sedan in i bostaden möts du av en öppen planlösning mellan vardagsrum och kök, här har du gott om yta för större möblemang och ett större matbord för 4-8 personer. Här finns även stora fönsterpartier som ger en behaglig känsla med gott om ljusinsläpp. Från vardagsrummet når du sovrummet, rymligt där du får plats med en större säng och med gott om förvaring bakom skjutdörrar. Badrummet ligger i anslutning till hallen, rymligt och stilrent inredd, helkaklat med WC, dusch och skåp för mer förvaring ovanför arbetsyta. Bostaden tillhandahåller även en fantastisk balkong med bra utrymme för möblemang. Sammanfattningsvis är detta en fantastisk lägenhet med högsta kvalitet på material och inredning. Dess öppna planlösning, lyxiga materialval, balkong och expansiva läge gör den till en idealisk plats för att bo och trivas i.

Du allt du behöver inom gång- och cykelavstånd. Inom 350m finner du simhall, padelhall, ishockeyhall och fotbollsplan. Känner du för att bada når du enkelt Görvälnsbadet inom ett perfekt cykelavstånd. Vill du att det ska vara enkelt att komma iväg till gymmet går du ner till Friskis och Svettis på ca 2 minuter. 600m bort från bostaden når du Jakobsberg centrum, där det finns pendeltåg till Stockholm C som bara tar 19 minuter. Här finns också bussar samt ett stort affärsutbud och restauranger. En busstur bort når du även Barkarby Outlet om du blir sugen på att shoppa dina möbler till din nya lägenhet på IKEA!

Visa mer
Slutpris

1 995 000 kr

Ansvarig mäklare

Alvin Ahlén

Reg. Fastighetsmäklare

Vi tar hjälp av cookies för att tillhandahålla våra tjänster. Genom att använda denna webbplats godkänner du att vi använder cookies.