Såld lägenhet på Ulvsättragränd 1 i Kallhäll
Kallhäll

Ulvsättragränd 1

Äntligen en ny modern 2:a till salu i Kallhäll!

Såld

Äntligen en ny modern 2:a till salu i Kallhäll!

Hjärtligt välkommen till Ulvsättragränd 1!

Högt upp i huset finner du denna ljusa och välplanerade 2a. Här bor du i ett väldigt mysigt kvarter med bekväma och moderna boenden i en grönskande omgivning. Bostaden erbjuder en social planlösning mellan kök och vardagsrum som är idealisk för umgänge och ger en härlig och öppen atmosfär. Från de stora fönsterpartierna flödar ljuset in i bostaden och skapar rymd. Ett parkettgolv sträcker sig genom hela lägenheten, likaså ljust målade väggar vilket skapar en ombonad och hemtrevlig känsla!

Det stilfulla köket inspirerar till matlagning och giver gott om arbetsytor och förvaring bakom skåp och luckor med vita fonter. Här finns även ett rofyllt sovrum i perfekt storlek, ett helkaklat modernt badrum med bekvämligheter som tvätt och torkmaskin. Gott om förvaring genom flertalet garderober placerade i bostaden samt en stor klädkammare.

På Ulvsättragränd bor du med närhet till allt du kan tänkas behöva. En kort promenad bort når du Kallhällscentrum med mataffär, restauranger, café, apotek, vårdcentral m.m. För den som gillar att träna finns både Friskis och Svettis vid Bolinder Strand och Forma träningscenter ovanför vårdcentralen. Intill centrum finner du pendeltågsstationen och busshållplatser. Pendeltåg till Odenplan tar ca 20 minuter och till Stockholms C är restiden ca 25 min.

Här bor du även granne med Mälarens glittrande vatten, utegym, elljusspår, badstränder och trevliga grönområden där du kan njuta av naturen i de mysiga promenadstråken. Till Kallhällsparken kan man ta med sig sina vänner för att spela kubb, brännboll eller ha en picknick!

Välkommen hem!

Visa mer
Slutpris

1 875 000 SEK

Ansvarig mäklare

Vi tar hjälp av cookies för att tillhandahålla våra tjänster. Genom att använda denna webbplats godkänner du att vi använder cookies.

Vardagsrum

Kök

Balkong

Sovrum

Badrum

Hall

Områdesbilder

Övriga bilder

Bonäsbadet

4H-gården vid Ulvsättra

Utegym med utsikt!

Kallhällsbadet

Promenadavstånd till båtklubbar

Strandpromenaden vid Mälaren

Nära Barkarbyoutlet

Nära fina kulturmiljöer. Görvälns slott

Planlösning

Ulvsättragränd 1 - planritning