Såld lägenhet på Kvarnvägen 36 i Jakobsberg
Jakobsberg

Kvarnvägen 36

Såld

Fantastisk gavellägenhet högst upp i huset med utsikt i attraktivt söder och väster-läge! Endast minuter till centrum och kommunikationer!
När du kommer in i bostaden möts du av en rymliga hall med goda förvaringsmöjligheter i platsbyggda garderober. Till vänster i entrén finner du bostadens badrum som renoverades 2022 i samband med föreningens stambyte. Fortsatt fram i hallen till vänster möts du av bostadens kök som håller en hög standard. Renoverad 2015 med goda arbetsytor och alla de tillval du behöver ha tillgång till i ett kök. Förbi köket kommer du till matdelen med plats för ett matbord åt 4-8 personer, här är det gott om ljusinsläpp genom isolerglas installerat 2016 i hela föreningen. Vidare till vardagsrummet med ljusinsläpp genom två stora fönsterpartier i västerläge har du gott om yta för större möblemang. Bostadens sovrum når du i dagens utformning genom vardagsrummet, men det finns även en möjlighet att öppna upp en dörr mellan matdelen och sovrummet. Sovrummet är rymligt och tillhandahåller bra förvaring samt goda möjligheter med hjälp av den generösa ytan.

På 3-5 minuters gångtid kommer du till Jakobsbergs centrum som är ett populärt centrum. Där hittar man nästan allt man kan tänkas behöva. I den inglasade gallerian finns ett 100-tal butiker, mataffärer och systembolaget. I centrum finns också flera restauranger, konditori, skräddare, frisörer, banker, bibliotek, apotek, folktandvård, sjukhus, postservice och närpolis. Strax utanför centrala Jakobsberg ligger Barkarby Handelsplats som växer hela tiden. Här finns bland annat IKEA, Bauhaus, Kapp Ahl, Lindex, Elgiganten, Plantagen, Max-hamburgeria, Rusta, Skopunkten och Stockholm Quality Outlet.

Till Pendeltågsstationen samt bussar är det ca 4 minuter gångtid. Pendeltåget går mellan Nynäshamn och Bålsta. Pendeltåg från Jakobsberg går 4-8 ggr per timme. Tåget tar 19 minuter till Stockholm central. Det finns också en busstation med bussar som trafikerar norra och västra delen av Stockholm. Till Stockholm city är det ca 20 km, med bil tar man E18.

Varmt välkommen att kontakta mig för personlig visning!

Visa mer
Slutpris

1 900 000 kr

Ansvarig mäklare

Alvin Ahlén

Reg. Fastighetsmäklare

Vi tar hjälp av cookies för att tillhandahålla våra tjänster. Genom att använda denna webbplats godkänner du att vi använder cookies.