Såld lägenhet på Månadsvägen 68 i Jakobsberg
Jakobsberg

Månadsvägen 68

Såld

Välkommen till denna yteffektiva och välplanerad 1:a med sovalkov om 32 kvm! När du kommer in i bostaden möts du av en yteffektiv hall med goda möjligheter till förvaring. Klädkammare finns i direkt anslutning till entrén i hallen samt ett städskåp på andra kortsidan. Från hallen tar du dig till badrummet som renoverades i samband med stambyte 2017, utöver spegelskåpet finns ett tillvalt väggskåp för extra förvaring. Bostaden tillhandahåller även en smart sovalkov som idag disponeras med en platsbyggd loftsäng med förvaringsmöjlighet/skrivbordsmöjlighet under själva loftsängen. Taket i vardagsrummet har senast målats i vit färg. Till bostaden ingår även ett förråd som är enkelt tillgängligt på samma våningsplan.

Närmaste matbutik Coop veckovägen ligger 1-2 minuters promenad bort på ca 200 meter. På cirka 12 minuters gångtid kommer du till Jakobsbergs centrum som är ett populärt centrum. Där hittar man nästan allt man kan tänkas behöva. I den inglasade gallerian finns ett 100-tal butiker, mataffärer och systembolaget. I centrum finns också flera restauranger, konditori, skräddare, frisörer, banker, bibliotek, apotek, folktandvård, sjukhus, postservice och närpolis. Strax utanför centrala Jakobsberg ligger Barkarby Handelsplats som växer hela tiden. Här finns bland annat IKEA, Bauhaus, Kapp Ahl, Lindex, Elgiganten, Plantagen, Max-hamburgeria, Rusta, Skopunkten och Stockholm Quality Outlet.

Närmaste kommunikation är buss 953 som går till Jakobsberg centrum och sjukhus under vardagar. Till Pendeltågsstationen samt bussar är det ca 10 minuter gångtid. Pendeltåget går mellan Nynäshamn och Bålsta. Pendeltåg från Jakobsberg går 4-8 ggr per timme. Tåget tar 19 minuter till Stockholm central. Det finns också en busstation med bussar som trafikerar norra och västra delen av Stockholm. Till Stockholm city är det ca 20 km, med bil tar man E18.

- Nära centrum, kommunikationer och grönområden!
- Renoverat badrum i samband med stambyte 2017!
- Välplanerad och yteffektiv

Varmt välkommen att kontakta mig för personlig visning!

Visa mer
Slutpris

1 150 000 kr

Ansvarig mäklare

Alvin Ahlén

Reg. Fastighetsmäklare

Vi tar hjälp av cookies för att tillhandahålla våra tjänster. Genom att använda denna webbplats godkänner du att vi använder cookies.