Såld lägenhet på Kvarnvägen 38C i Jakobsberg
Jakobsberg

Kvarnvägen 38C

Såld

Med underbar utsikt i söderläge högt upp i huset ligger denna fantastiska lägenhet nära Jakobsberg centrum med kommunikationer! Direkt du kommer in i bostaden möts du av ett genomgående modernt och stilfullt skick. I hallen finns det gott om avlastning med förvaring bakom två garderobsdörrar samt ett mindre utrymme med plats för ett skoställ. Rakt fram i hallen hittar du badrummet som håller en hög standard, helkaklat, tvätt-kombimaskin och monterade duschglasväggar. Vidare till vänster från hallen kommer vi in till en öppen planlösning mellan vardagsrum och kök. Köket är lyxigt, välutrustat och har fina materialval! Här finns det tillgång till ugn, kyl, frys, diskmaskin, häll samt en väl tilltagen arbetsyta som enkelt tillgodoser köksarbetet och med plats för ett middagsbord till 4 personer. I vardagsrummet har du utrymme för möblemang i den sociala planlösningen, här finns det även utsikt genom bostadens inglasade balkong i rakt söderläge. Fortsatt till sovrummet, här finns det gott om plats för en större säng samt förvaring bakom platsbyggda garderober efter kortsidan. Från sovrummet når du lägenhetens underbara inglasade balkong med fantastisk utsikt i söderläge! Idag används den flitigt året runt och har uppskattats enormt.

Bara någon enstaka minuter mot Jakobsberg centrum har du naprapat, sjukgymnast och Kvarnen förskola som är populär och omtalad. Även restauranger och frisör men även omtyckta Jakobsbergskyrkan. Cirka 2 minuter från bostaden ligger Kvarnen skola samt Montessoriskolan. Cirka 5 minuter från bostaden har du Jakobsberg sporthall, simhall, ishockey, tennis, padel med mycket mer!

Endast någon minut till Jakobsbergs centrum som är ett populärt centrum. Där hittar man nästan allt man kan tänkas behöva. I den inglasade gallerian finns ett 100-tal butiker, mataffärer och systembolaget. I centrum finns också flera restauranger, konditori, skräddare, frisörer, banker, bibliotek, apotek, folktandvård, sjukhus, postservice och närpolis. Strax utanför centrala Jakobsberg ligger Barkarby Handelsplats som växer hela tiden. Här finns bland annat IKEA, Bauhaus, Kapp Ahl, Lindex, Elgiganten, Plantagen, Max-hamburgeria, Rusta, Skopunkten och Stockholm Quality Outlet.

Till Pendeltågsstationen är det enstaka minuter med gångvägen dit direkt utanför lägenhetshusets port. Pendeltåget går mellan Nynäshamn och Bålsta. Pendeltåg från Jakobsberg går 4-8 ggr per timme. Tåget tar 19 minuter till Stockholm central. Det finns också en busstation med bussar som trafikerar norra och västra delen av Stockholm. Till Stockholm city är det ca 20 km, med bil tar man E18.

Visa mer
Slutpris

1 970 000 kr

Ansvarig mäklare

Alvin Ahlén

Reg. Fastighetsmäklare

Vi tar hjälp av cookies för att tillhandahålla våra tjänster. Genom att använda denna webbplats godkänner du att vi använder cookies.