Såld radhus på Clementingränd 22 i Viksjö
Viksjö

Clementingränd 22

Trivsamt och mysigt radhus i lugna Viksjö!

Såld

Trivsamt och mysigt radhus i lugna Viksjö!

Hjärtligt välkommen till Clementingränd 22 och detta underbara boende beläget i lugna Viksjö!

Här väntar ett fantastiskt radhus med två plan att fyllas med familjeliv. Utvändigt erbjuder huset både en trevlig framsida och baksida. Uteplatsen på framsidan är soldränkt tack vare söderläget. På kvällstimmarna rör du dig mot baksidans uteplats, kanske framför grillen med en god drink i handen. Den stora altanen inbjuder till härliga middagar med familj och vänner, och gräsmattan passar utmärkt för barnen eller hunden att leka på!

Detta är ett hem som är öppet och gästvänligt. De sociala ytorna är samlat på nedreplan i form av ett välplanerat kök, en matsal och ett luftigt vardagsrum. Här finns även en rymlig hall och ett ljust helkaklat badrum. På övre plan finner du tre vältilltagna sovrum, en klädkammare samt ett nyrenoverat stort badrum. Samtidigt finns här allt det där som underlättar i vardagen – bra förvaring, modern komfort samt rymliga och lättmöblerade rum där varje kvadratmeter befinner sig på rätt ställe.

På Clementingränd bor du i ett trevligt radhusområde med närhet till bra förskolor, skolor och närservice i form av matbutik, apotek, vårdcentral, resturanger mm. I närheten finns det lokala restaurangutbudet för den som vill ta med sig god mat hem, samt en kiosk för stödhandling. Här bor du granne med naturreservatet som leder dig till vacker natur och fina promenadstråk längst med Mälarens glittrande vatten. Vid bruket finns även en skidbacke med lift att nyttja vintertid. Det finns också flertalet badplatser runtomkring. Ett synnerligen perfekt läge för barnfamiljen.

Välkommen hem!

Visa mer
Slutpris

3 860 000 kr

Ansvarig mäklare

Vi tar hjälp av cookies för att tillhandahålla våra tjänster. Genom att använda denna webbplats godkänner du att vi använder cookies.