Såld lägenhet på Mäldgatan 14 i Jakobsberg Söderdalen
Jakobsberg Söderdalen

Mäldgatan 14

Fantastisk 1a med nyproduktionskänsla!

Såld

Fantastisk 1a med nyproduktionskänsla!

*ACCEPTERAT PRIS*

Drömmer du om att flytta in i ett nytt och modernt hem där alla detaljer redan är på plats? Nu har du chansen! Två trappor upp på Mäldgatan 14 finner du denna fantastiska 1a om 27 välplanerade kvadratmeter.

Här välkomnas du av en hall med goda förvaringsmöjligheter. Intill hallen ligger ett fräscht helkaklat badrum med golvvärme som värmer under bara fötter. Vidare in i bostaden finner du de luftiga och ljusa allrummet i öppen planlösning mot köket. Köket är likt resten av bostaden inrett med genomtänkta och smakfulla materialval som skapar ett varmt och modernt intryck, färgerna är genomgående ljusa och samspelar fint mellan rummen. Här finns generösa arbetsytor samt utrymme för matplats och trevliga middagar med vänner. Samtidigt finns här allt det där som underlättar i vardagen – bra förvaring, modern komfort samt en rymlig och lätt möblerad lägenhet där varje kvadratmeter befinner sig på rätt ställe.

Att bo på Mäldgatan är som att bo i navet på ett hjul, härifrån är det lagom långt till allt väsentligt. Till pendeltåget, Jakobsbergs centrums alla butiker, restauranger, cafeér och i övrig service är det mindre än 1 km. I närheten finns även Barkarbystaden med Barkarby handelsplats, Barkarby outlet, IKEA, systembolaget, flertalet gym, blomsterhandel m.m. Vänder man kosan västerut från bostaden är man snart ute vid Mälarlandskapet och Görvälns naturreservat. Sommartid kan man ströva i skog och mark, ta ett bad nere vid Görvälnsbadet eller sätta sig vid Görvälns slottscafeé och ta en fika med familj och vänner!

Visa mer
Slutpris

1 495 000 kr

Ansvarig mäklare

Vi tar hjälp av cookies för att tillhandahålla våra tjänster. Genom att använda denna webbplats godkänner du att vi använder cookies.