Såld lägenhet på Kvarnplan 1 i Jakobsberg
Jakobsberg

Kvarnplan 1

Såld

ACCEPTERAT PRIS 2 095 000!
Med underbar utsikt i tre olika väderstreck högt upp i huset ligger denna rymliga lägenhet invid Jakobsberg centrum och station! Direkt du kommer in i lägenheten möts du av en rymlig hall med nylagd ekparkett precis som i övriga bostaden. Vidare in i hallen till höger möts vi av vardagsrummet med gott om utrymme för större sällskap vid sammankomster. Nyligen målat i ljus fin färg med plats för större möblemang och utsikt mot föreningens innergård genom stora fönster i väst. Rakt fram från hallen kommer vi istället in i bostadens kök med bra arbetsytor som enkelt tillgodoser köksarbetet och med plats för ett större matbord till 4-8 personer. Det bästa av allt är kanske utsikten från middagsbordet eller vid matlagningsstunderna, ogenerat och i ljust söderläge. Bostadens höga centrala läge är eftertraktat av en anledning! I anslutning till köket ligger ett allrum/sovrum med bra yta för olika behov och med utgång till en inglasad och utbyggd balkong i västerläge mot föreningens populära innergård!

Bostadens två andra sovrum tillhandahåller gott om utrymme och möjligheter att anpassa till just dina krav. Det ena sovrummet har generös förvaring i platsbyggda garderober och utsikt i fritt söderläge med gott om ljusinsläpp. Det andra sovrummet har istället stort fönster med utsikt över centrala Jakobsberg. Lägenheten tillhandahåller en gäst WC och ett badrum, båda är helkaklade och helt nyrenoverade i samband med föreningens stambyte 2022, varav badrummet har en modern monterad dusch-glasvägg och fönster. Förvaring finns det gott om, bostaden har en rymlig klädkammare men även ett stort förråd och matkällare i källaren som du når enkelt från både gatan och hissen. Ljus fin tvättstuga har du på samma våningsplan som bostaden, men även i källaren.

I samma byggnad som lägenheten har du naprapat, sjukgymnast och Kvarnen förskola som är populär och omtalad. Direkt utanför porten finner du restauranger och frisör men även omtyckta Jakobsbergskyrkan. I föreningen finns det gott om parkeringsplatser utomhus, inomhus i garaget under gården samt gästparkeringar men även möjligheter till cykelparkering utanför porten eller i källaren. Cirka 2 minuter från bostaden ligger Kvarnen skola samt Montessoriskolan. Cirka 5 minuter från bostaden har du Jakobsberg sporthall, simhall, ishockey, tennis, padel och mycket mer!

Endast en minut till Jakobsbergs centrum som är ett populärt centrum. Där hittar man nästan allt man kan tänkas behöva. I den inglasade gallerian finns ett 100-tal butiker, mataffärer och systembolaget. I centrum finns också flera restauranger, konditori, skräddare, frisörer, banker, bibliotek, apotek, folktandvård, sjukhus, postservice och närpolis. Strax utanför centrala Jakobsberg ligger Barkarby Handelsplats som växer hela tiden. Här finns bland annat IKEA, Bauhaus, Kapp Ahl, Lindex, Elgiganten, Plantagen, Max-hamburgeria, Rusta, Skopunkten och Stockholm Quality Outlet.

Till Pendeltågsstationen är det enstaka sekunder och meter då det ligger precis intill med gångvägen dit direkt utanför lägenhetshusets port. Pendeltåget går mellan Nynäshamn och Bålsta. Pendeltåg från Jakobsberg går 4-8 ggr per timme. Tåget tar 19 minuter till Stockholm central. Det finns också en busstation med bussar som trafikerar norra och västra delen av Stockholm. Till Stockholm city är det ca 20 km, med bil tar man E18.

Här kan du bo och trivas i många år, varmt välkommen att kontakta mig för personlig visning!

Visa mer
Slutpris

1 925 000 kr

Ansvarig mäklare

Alvin Ahlén

Reg. Fastighetsmäklare

Vi tar hjälp av cookies för att tillhandahålla våra tjänster. Genom att använda denna webbplats godkänner du att vi använder cookies.