Såld lägenhet på Vasavägen 29 i Jakobsberg
Jakobsberg

Vasavägen 29

Ljus och kvadratsmart 1,5a med fransk balkong!

Såld

Ljus och kvadratsmart 1,5a med fransk balkong!

Varmt välkommen till denna ljusa och kvadratsmarta 1,5a med fransk balkong!

Bostaden karaktäriseras av den yteffektiva planlösningen och det härliga ljusinsläppet. När du kliver in välkommas du av en hall som leder dig in till det luftiga allrummet med sovalkov. Här finns ett stilfullt kök, ett helkaklat badrum och en fransk balkong. Det höga läget i kombination med de stora fönsterpartierna bidrar till ett fint ljusinsläpp och ett insynsskyddat boende. Ytan är lätt möblerad och här finns plats för soffgrupp såväl som matplats och annat möblemang. Tack vare den sociala ytan kan många middagar och spelkvällar spenderas här med familj och vänner!

På Vasavägen bor du med närhet till kommunikationer, mysiga promenadstråk samt restauranger, gym och butiker. Bara en kort promenad bort ligger Jakobsbergs centrum med ett stort affärsutbud och goda kommunikationer, pendeltåget tar dig direkt in till stan på 20 minuter. I närområdet finns även IKEA och Barkarby Outlet. På cykelsadeln når du Järvafältets och Görvälns trevliga grönområden där du kan njuta av höstens vackra färger i de mysiga promenadstråken!

Välkommen hem!

Visa mer
Slutpris

1 330 000 kr

Ansvarig mäklare

Vi tar hjälp av cookies för att tillhandahålla våra tjänster. Genom att använda denna webbplats godkänner du att vi använder cookies.