Såld lägenhet på Kallhällsleden 10 i Kallhäll
Kallhäll

Kallhällsleden 10

Välplanerad tvårummare med balkong i soligt sydostläge!

Såld

Välplanerad tvårummare med balkong i soligt sydostläge!

Hjärtligt välkommen till Kallhällsleden 10!

Här finner du denna smakfulla tvårummare med en balkong i soligt sydostläge.
På 40 välplanerade kvadratmeter välkomnas du av en rymlig hall med gott om förvaring, ett ljust sovrum, ett kök vänligt för matlagning med bra arbetsytor. Utöver det finns ett helkaklat badrum samt ett luftigt vardagsrum med fint ljusinsläpp från stora fönsterpartier. Det vackra ljusinsläppet i kombination med färgskalan i varma ljusa toner skapar en ombonad och hemtrevlig känsla. Från vardagsrummet når du dessutom ut till balkongen som vetter mot sydost. Här kan du njuta av solensstrålar med morgonkaffet i handen ända tills tidig eftermiddag!

Under år 2018 fick boendet ett nytt läckert kakelgolv i hallen, en ny ekparkett som genomgående flyter genom bostaden, ett helrenoverat badrum med golvvärme samt nya vitvaror i köket från Electrolux.

På Kallhällsleden bor du med närhet till allt. Här går du endast 200 m för att komma till centrum där det finns diverse olika butiker och runt hörnet finns även pendeltåg och buss. En liten promenad bort väntar Mälarens glittrande vatten, utegym, elljusspår, badstränder och trevliga grönområden där du kan njuta av årstidernas vackra färger i de mysiga promenadstråken!

Välkommen hem!

Visa mer
Slutpris

1 645 000 SEK

Ansvarig mäklare

Vi tar hjälp av cookies för att tillhandahålla våra tjänster. Genom att använda denna webbplats godkänner du att vi använder cookies.

Vardagsrum

Kök

Sovrum

Badrum

Hall

Balkong

Övriga bilder

Kallhäll är omgärdat av Mälaren och natur

Bonäsbadet

Utegym med utsikt!

Kallhälls station och centrum

Kallhällsbadet

Promenadavstånd till båtklubbar

Strandpromenaden vid Mälaren

Planlösning

Kallhällsleden 10 - planritning