Såld lägenhet på Veckovägen 10 i Jakobsberg
Jakobsberg

Veckovägen 10

Hemtrevlig 3:a med närhet till allt!

Såld

Hemtrevlig 3:a med närhet till allt!

Varmt välkommen till Veckovägen 10!

Här välkomnas du av ett hem med en trivsam planlösning och ett genomgående generöst ljusinsläpp. I köket finns det utrymme för matplats där trevliga middagar kan spenderas med familj och vänner. Vardagsrummet erbjuder även stora sociala ytor samt plats för soffgrupp och övrigt möblemang. Samtliga två sovrum i bostaden är av bra storlek, det finns även två klädkammare som ger utmärkt förvaring. Badrummet är helrenoverat i samband med föreningens stambyte 2016.

På Veckovägen bor du både centralt och nära till naturen. Drygt en tio minuterspromenad bort ligger Jakobsbergs centrum med ett stort affärsutbud och goda kommunikationer, pendeltåget tar dig direkt in till stan på 20 minuter. På cykelsadeln är man på 10-15 minuter en bra bit ut på Järvafältets stora naturområde, eller nere vid Mälarens strandkant. För den idrottsintresserade finns bland annat simhall, hockeyrink, fotbollsplan, padelhall och fräscha träninglokaler i närheten

Visa mer
Slutpris

1 850 000 SEK

Ansvarig mäklare

Vi tar hjälp av cookies för att tillhandahålla våra tjänster. Genom att använda denna webbplats godkänner du att vi använder cookies.

Kök

Balkong

Vardagsrum

Sovrum 1

Badrum

Sovrum 2

Klädkammare

Hall övre plan

Hall nedre plan

Övriga bilder

Föreningens lokal Pub81

Föreningens gym

Föreningens bastu

Görvälns slott

Jakobsbergs station

Nära Barkarbyoutlet

Viksjö GK

Brukets skidbacke och downhillbana

Nära till natur och sjöar

Järvafältets djur och natur

Planlösning

Planritning veckovägen 10